شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی. عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
بیگ مگر بده مثلا آقا بیگ یعنی آقا بزرگ بیگ یعنی بزرگ
گفتم که علاوه برمعنی باید دوره وزمانی که بچه قراره توش بزرگ شه هم درنظر بگیری..این اسممال زمان پدربزرگامون بوده...بچه ۷ساله بره مدرسه دوستاش همه اسمهای جدیدویا معمولی ومذهبی جامعه . اینو صداش بزنن بیگ
شوهر من فامیلش بیگی هست اکثر دوستاش صداش میزنن آقا بیگ یا بیگ خیلی هم قشنگه
شاید برا ی مرد خوب باشه
ولی برا ی بچه ۷ ۸ ساله ک مدرسه میره اصلا اسم جذابی نیست
همسر منم فامیلیش رشیدی هروقت میگن اقای رشیدی قند تو دلم اب میشه چون معنی رشید و قد بلند میده اما دلیل نمیشه اسم پسرم رو بزارم رشید
همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻