t_iamo مدیر عضویت: 1404/05/04 تعداد پست: 2009 عنوان امروز میخوام برای اشنایی بیشتر برم بیرون | مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 43 پست با خواستگارم ساعت 11 برم پارک خواهرمم باهامون میاد که تنها نباشیم اگه خواست چیزی بخره (منظورم چیزای خوردنیه) یا خواست ببره رستوران قبول کنم یا نه؟ شما هرچقدر هم ارزش دیگران را حفظ کنید، در نهایت آنها طبق لیاقت و شایستگی خودشان با شما رفتار میکنند. 1404/07/18 | 06:43 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kermeketabab23 عضویت: 1404/05/25 تعداد پست: 1039 از چی میترسی؟ خواهرت رو نبر. مگه خواستگارت نیست؟ اینجوری نشون میدی اعتمادبنفس نداری از همین الآن قافیه رو میبازی. جسور و محکم باش.
م69 عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 1554 مممنون سلامت باشید باشه راحت باش و اصلا خجالت نکش در عین متانت حرفاتم بزن
بانوm_s عضویت: 1404/04/26 تعداد پست: 360 عزیزم اینو اول بگم ک خواهرت باهات میاد با فاصله از شما مثلا روی یه نیمکت دیگه بشینه ها حتمابرای خوراکی هم آره اول یه تعارف کن بگو خیلی ممنون راضی به زحمتتون نیستم که اصلا ببینی الکی تعارف میکنه یا نه، اگه باز اصرار کرد بگو باشه و تشکر کن
t_iamo مدیر استارتر عضویت: 1404/05/04 تعداد پست: 2009 ترس برا چی عزیزم ببین ی گفتگوی دونفرس ترس نداره که مسلط و خونسرد باش نه از حرف زدن و اینا نمیترسم از خودش میترسم حالا من از پریشب تا حالا دارم التماس خواهرم میکنم که بیاد ولی نمیاد میگه من اضافی ام چی کار کنم اونجا 🤦🏻♀️ شما هرچقدر هم ارزش دیگران را حفظ کنید، در نهایت آنها طبق لیاقت و شایستگی خودشان با شما رفتار میکنند.
t_iamo مدیر استارتر عضویت: 1404/05/04 تعداد پست: 2009 دیگه تعارف نداره که ساعت ۱۱قرارتونه.بعدش تاصحبت کنبد میشه وقت ناهار.اگرپیشنهاد داد قبول کن باشه شما هرچقدر هم ارزش دیگران را حفظ کنید، در نهایت آنها طبق لیاقت و شایستگی خودشان با شما رفتار میکنند.
t_iamo مدیر استارتر عضویت: 1404/05/04 تعداد پست: 2009 از چی میترسی؟ خواهرت رو نبر. مگه خواستگارت نیست؟ اینجوری نشون میدی اعتمادبنفس نداری از همین الآن قاف ... الان نبرم؟ تو یه مکان عمومی ام میخوایم بریم شما هرچقدر هم ارزش دیگران را حفظ کنید، در نهایت آنها طبق لیاقت و شایستگی خودشان با شما رفتار میکنند.
maaahahid عضویت: 1404/04/29 تعداد پست: 1240 باشه بیشتر استرس دارم نه چه استرسی زود بیدار شدی بعد خوابت میگره برو یکم بخواب یه دوش بگیر سرحال برو
t_iamo مدیر استارتر عضویت: 1404/05/04 تعداد پست: 2009 عزیزم اینو اول بگم ک خواهرت باهات میاد با فاصله از شما مثلا روی یه نیمکت دیگه بشینه ها حتمابرای خورا ... اصلا نمیبرمش خودشم راضی نیست بیاد باشه ممنون شما هرچقدر هم ارزش دیگران را حفظ کنید، در نهایت آنها طبق لیاقت و شایستگی خودشان با شما رفتار میکنند.
م69 عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 1554 نه از حرف زدن و اینا نمیترسم از خودش میترسم حالا من از پریشب تا حالا دارم التماس خواهرم میکنم که بیا ... عزیزم بهتره دونفری برید به نظرم خواهرتون نباشه بهتره شاید آقای خواستگار هم اینجوری راحت تر باشه عزیزم اصلا ترس برا چی خونواداتم که در جریان هستن
kermeketabab23 عضویت: 1404/05/25 تعداد پست: 1039 یعنی چی از خودش میترسی؟ اگه از خودش میترسی واسه چی قبولش کردی؟ یخرده حرفات عجیبه! در ضمن بنظر من خواهرت رو نبر. نیاد دور بشینه. این کارها چیه ترو خدا؟
t_iamo مدیر استارتر عضویت: 1404/05/04 تعداد پست: 2009 مطمعنا امروز روز خوببه برات امیدوارم شما هرچقدر هم ارزش دیگران را حفظ کنید، در نهایت آنها طبق لیاقت و شایستگی خودشان با شما رفتار میکنند.
t_iamo مدیر استارتر عضویت: 1404/05/04 تعداد پست: 2009 نه چه استرسی زود بیدار شدی بعد خوابت میگره برو یکم بخواب یه دوش بگیر سرحال برو از دیشب خوابم نبرده شما هرچقدر هم ارزش دیگران را حفظ کنید، در نهایت آنها طبق لیاقت و شایستگی خودشان با شما رفتار میکنند.
kermeketabab23 عضویت: 1404/05/25 تعداد پست: 1039 بابا بعضیا تو کجا تو چه دوره ای زندگی میکنن؟ ذهنها تو دهه اخترشاه مونده.