2777
2789
عنوان

امروز میخوام برای اشنایی بیشتر برم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اینو اول بگم ک خواهرت باهات میاد با فاصله از شما مثلا روی یه نیمکت دیگه بشینه ها حتما

برای خوراکی هم آره اول یه تعارف کن بگو خیلی ممنون راضی به زحمتتون نیستم که اصلا ببینی الکی تعارف میکنه یا نه، اگه باز اصرار کرد بگو باشه و تشکر کن

ترس برا چی عزیزم ببین ی گفتگوی دونفرس ترس نداره که مسلط و خونسرد باش

نه از حرف زدن و اینا نمیترسم 

از خودش میترسم 

حالا من از پریشب تا حالا دارم التماس خواهرم میکنم که بیاد ولی نمیاد میگه من اضافی ام چی کار کنم اونجا 🤦🏻‍♀️

شما هرچقدر هم ارزش دیگران را حفظ کنید، در نهایت آن‌ها طبق لیاقت و شایستگی خودشان با شما رفتار می‌کنند.

دیگه تعارف نداره که ساعت ۱۱قرارتونه.بعدش تاصحبت کنبد میشه وقت ناهار.اگر‌پیشنهاد داد قبول کن

باشه 

شما هرچقدر هم ارزش دیگران را حفظ کنید، در نهایت آن‌ها طبق لیاقت و شایستگی خودشان با شما رفتار می‌کنند.

از چی میترسی؟ خواهرت رو نبر. مگه خواستگارت نیست؟ اینجوری نشون میدی اعتمادبنفس نداری از همین الآن قاف ...

الان  نبرم؟ 

تو یه مکان عمومی ام میخوایم بریم 

عزیزم اینو اول بگم ک خواهرت باهات میاد با فاصله از شما مثلا روی یه نیمکت دیگه بشینه ها حتمابرای خورا ...

اصلا نمیبرمش خودشم راضی نیست بیاد 

باشه ممنون

نه از حرف زدن و اینا نمیترسم از خودش میترسم حالا من از پریشب تا حالا دارم التماس خواهرم میکنم که بیا ...

عزیزم  بهتره  دونفری برید   به نظرم خواهرتون نباشه بهتره    شاید آقای خواستگار هم اینجوری   راحت تر باشه    عزیزم اصلا ترس برا چی     خونواداتم  که در جریان هستن

نه چه استرسی زود بیدار شدی بعد خوابت میگره برو یکم بخواب یه دوش بگیر سرحال برو

از دیشب خوابم نبرده