قبل رفتن به همون پلی لیست آهنگهای ورد نظرم رو انتخاب میکنیم و در حموم آهنگها رو میذاریم
خوب اولش موهامونو میشویم با آب خالی
بعدش شامپوی مورد نظرمون رو درون ظرف سیلیکونی سرشور دارای ماساژ و مخزن میریزیم و سرمون رو ماساژ میدیم و میشوریم
بعدش شیو میکنیم و صابون میزنیم
تشت رو تا نصفه پر از آب میکنیم و دو تا از بمبهای انفجاری پدیکور را که مخصوص نرمی پا و لطافت پوست پا هستند درون تشت میگذاریم
همچنان که پا درون تشت یا وان هست اسکراب بدنمون رو میزنیم و قشنگ بدنمون رو با اسکراب میسابیم
همزمان با سنگ پا پامون رو هم آروم ماساژ میدیم
بعدش کل بدن رو با شامپو مخصوص بدن روم با لیف م میشوریم
حالا نوبت ماسک مو هست موها رو با ماسک موی داخل حمام اغشته میکنیم و بعد از ۵ دقیقه میشوریم تو این ۵ دقیقه هم بازم با لیف بدنمون رو میسابیم
بعدش نوبت به یه جاهای دیگه است که نمیگم
بعدش اگه غسل داشتیم انجام میدیم
و همچنین صورتمون رو که حالا نرم شده با ماساژور صورت که من بهش شوینده صورتم میزنم میشوریم
دقت داشته باشید که پشت و درون لاله گوش فراموش نشه
بعد حمام که لباسامون رو میپوشیم اولش توی گوشی دیو مورد علاقمون رو از یوتیوب پخش میکنیم و گوش میکنیم
بعد ماسک موی بعد از حمام رو به موهامون میزنیم من آینه رو میذارم زمین و نشسته این کارو میکنم
بعد که حالت گرفت کمی و باز شد روغن آرگان رو میزنیم
بعد از اون کره بدن را به بدنمون میزنیم
و همچنین وقتی کره بدن رو زدیم همچنان ماساژم میدهیم
بعد از اون من ترجیحم اینه که با پودر بچه فیروز اون رو تثبیت کنیم
بعد روتین پوستیمون را انجام میدیم من معمولاً آبرسان میزنم چون آبرسانم خاصیت مرطوب کنندگی داره دیگه مرطوب کننده نمیزنم که چرب نشه زیاد
ناخنهامونو میگیریم بهش مرطوب کننده میزنیم
حالا که موقع خواب شده دوباره به پاهامون مرطوب کننده میزنیم و جوراب سیلیکونی مخصوص نرمی پا رو میپوشیم تا پوست پامون پوسته پوسته و خشن نشه و مثل پوست بچه بشه
لب تر کن هم فراموش نشه
هیدرودرم آبی رنگ خیلی مناسبه