2777
2789
برای معده خوب نیست کلی عرض کردم عوارض نداره من همیشه نیاز دارم میخورم مسکن کارش تسکین درد با بی حس ک ...

پروفن کلیه داغون می‌کنه بدن هم عادت کنه به مسکن دیگه جواب نمیده 

کاربر اقام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر من یه ماه شب کاره یک ماه روزکار وقتی شب کاره ساعت ۸ صبح میاد خدارو شکر بچه ها سر و صدا ندارن خو ...

منم 15 روز روزکارم 15 روز شبکار در هر حال خدا حفظش کنه براتون 

کاربر اقام 

منم 15 روز روزکارم 15 روز شبکار در هر حال خدا حفظش کنه براتون

ممنون خدا به شما هم سلامتی بده🙏

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
آره دو شیفت کار می‌کنه

میشه بگی کارخونه چقدر حقوق بهتون میده

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

عزیزممممممم🥺برو استراحت کن

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍