2777
2789
عنوان

اگه پسری بهتون بگه کنارم باش تا زخمامو درمان کنی چی میگید

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 39 پست
ول چیه به درک سیاه پیوست😂

قربونت برم زرنگگگگگ کارت درسته😂

دردِ جـدیدی نمـونده بود پَس بهـ هـمون قَبـلیا دُچـارتَر شد🙃💐🍂.                                                                           تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همش فکر میکنن باید گره های پاره شده زندگیشونو دوباره به هم وصل کنی به قول خودشون

ربطی نداره اینا عادت به ببخشید چسناله دارن ،اخلاقشونه و تا آخر عمر همینن

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن

ادمو افسرده میکنن کابوس میسازن شدید خیلی ترسناکن

دقیقاً بیچاره زن آیندش

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن

که وقتی سر پا شدی گورتو گم کنی پیش یه عنتر خانم دیگه عن آقا ؟ گور خوندی

اخه چطور سرپا شن این گداهای توجه رو کی گردن میگیره؟

نه اخلاقی برا ارائه نه پول درست و حسابی نه انرژی نه خانواده ای نه قیافه ای

اخه چطور سرپا شن این گداهای توجه رو کی گردن میگیره؟نه اخلاقی برا ارائه نه پول درست و حسابی نه انرژی ...

اتفاقا اینا تروماهاشونو سر یکی دیگه خالی میکنن خوب که شدن میرن با یکی که بالاتر از گل بهش نمیگن

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن