2777
2789

خیلی وقته نماز ها رو دست و پا شکسته میخونم 

احساس می کنم خیلی آدم بدیم 

خیلی گناه کردم، خیلی از خدا فاصله گرفتم و تو این دنیا غرق شدم 

الان هم هنوز نماز صبح نخوندم 🥲

احساس می کنم خدا صدای دعا هایم رو هم دیگه نمیشنوه، کلا آرامش ندارم... 

شاید الان وقتش نبوده ولی ی روز خوب میاد 🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون وسوسه شیطونه هرکاری کردی بازم نمازتو بخون سروقت و دقیقنماز خودش اگه صحیح خونده بشه صاحبشو ار فحش ...

همه اش دلم میخواد برم زیر آب غسل کنم 

همه اش حس می کنم کثیفم، پر از گناهم 

نمیدونم حس خیلی عجیبیه، همه اش احساس می کنم نجسم و باید غسل کنم 

بعضی وقت ها خواب های خوبی هم نمیبینم... 

میفهمم چی میگی. ولی من وقتی از باتلاق این فکرا دراومدم که دوباره پاشدم نمازامو خوندم. هرروز قرآنمو خوندم.تلاش کردم آدم بهتری بشم. گناهامو ترک کنم. پاشو بخون منم دعا کن

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

اشتباه منو تکرار نکن . هیچ وقت نا امید نشو از خدای مهربان . 

هر چقدر توبه شکستی باز باز آی . ببین چقدر قشنگ میگه 

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

همه اش دلم میخواد برم زیر آب غسل کنم همه اش حس می کنم کثیفم، پر از گناهم نمیدونم حس خیلی عجیبیه، همه ...

قبل خواب ایت الکرسی بخون

برو حموم غسل کن نیت کن غسل ارامش میکنم

جمعه هام غسل جمعه کن

به نظرم که به خدا نزدیک تری آبجی گلم چون وجدانت بیداره و صادقی با خودت آفرین

عزیزم🫂

خیلی بده همه اش خجالت میکشم از وضعم جلوی خدا 

حس می کنم فاصله ام خیلیی زیاد شده، بچه که بودم خیلی بهتر بودم، با ایمان تر بودم 

الان تیپ و استایلم، رفتارام، عادتام مثل سابق نیست 

شما از چه لحاظ گفتین وجدانم بیداره؟ واسم سوال شد چون خودم متوجه نمیشم 🥲

میفهمم چی میگی. ولی من وقتی از باتلاق این فکرا دراومدم که دوباره پاشدم نمازامو خوندم. هرروز قرآنمو خ ...

میدونی همه اش حس می کنم نجسم، باید غسل کنم، الان وضو بگیرم نماز بخونم قبول نیست همه اش اینجوریم 

اشتباه منو تکرار نکن . هیچ وقت نا امید نشو از خدای مهربان . هر چقدر توبه شکستی باز باز آی . ببین چقد ...

خیلی 🥺😍

ولی من خیلی آدم بدی شدم 

مخصوصا تو این دوره ای که هستم خیلی به کمک خدا نیاز دارم... 

نمازاتو اول وقت بخون ببین چقدر حالت خوب میشه اگه میخوای خیلی حالت خوب بشه وباخدا دوست بشی استغفار ۷۰ ...

چطوریه این استغفار؟