2777
2789

چیزی گفتن لایک کنید،تووخانواده شوهر منم داره برای اولین بار داماد میاد و ما مصیبت داریم دوستان😁

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی

مادرشوهرم هر روز ب دامادش زنگ میزنه باهم اینور اونورن من الان دوهفتس مریضم دور از جون هممون دارم جون میدم 

بعد دریغ از یک زنگ یبار نمیدونم برا چی زنگ زدهبود اونم ب گوشی شوهرم گقت اره مریضی از شوهرت حالتو میپرسیدم انگار من گوشی ندارم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیزی گفتن لایک کنید،تووخانواده شوهر منم داره برای اولین بار داماد میاد و ما مصیبت داریم دوستان😁

برا ما داماد اومده انقد ینی احتراااام میزارن ک حد نداره نمیگمم نباید احترام بزارن ولی با ما چرا اینجوری نبودن با ما چرا بد برخورد میکردن

چ جالب برای مامانم عروسش بهترینه و برای مادرشوهرم دامادش

ماهم بهر تماشای جهان آمده ایم😑

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
چون اکثر مادرزنا داماد رو تحویل میگیرن چون اولا همجنسش نیست دوما دخترش دستشه.

مادرشوهرم پسرم پسرم میکنه اونوقت پسر خودشو ادمم حساب نمیکنه 

حرصم از این میگیره شوهر خرم اینارو نمیبینه

برا ما داماد اومده انقد ینی احتراااام میزارن ک حد نداره نمیگمم نباید احترام بزارن ولی با ما چرا اینج ...

مهم نباشه برات،اصلا واکنش نشون نده و محل نده وگرنه بدتر میشن

مادرشوهرم ن به باره ن به داره فقط اومدن خواستگاری، همش میگه،پسره که دامادم شد نبینم کسی بهش چیزی بگه،همه باید دوسش داشته باشید🤣من اصلا حرف نمیزنم اینطور وقتا اما شوهرم ناراحت میشه از حرفاش

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی

من به مادرشوهرم زنگ نمیزنم مگر اینک چی‌بشه وظیفم نیست ک وظیفه اونم نیست ولی 

اوایل خیلی میزدم دیدم اون حتی یک بار نمیزنه وایستادم یبار اون زنگ بزنه بعدش من ک دیدم ماه ها گذشت و نزد و منم نزدم با اینک با دامادش پیامک بازی میکنه😂😂😂تو اینیستام دوتا پست برا من میبینه میفرسته ک نگم مثلا توجه نمیکنه 

مهم نباشه برات،اصلا واکنش نشون نده و محل نده وگرنه بدتر میشنمادرشوهرم ن به باره ن به داره فقط اومدن ...

مادرشوهر من انقد با شوهرم دعوا کرد کباید با دامادم خوب‌باشی و البل وگرنه من میدونم تو خاهر شوهرمم