2777
2789
عنوان

دوتا از النگوهام شکست

127 بازدید | 8 پست

۹ سال دارمشون 

بنظرتون ببرم اینارو بدم یه مدل دیگ بگیرم

۵ تا دارم یه مدل ولی دوتاش یکمی فرق دارن و ضعیف ترن از همون اول سالی یکی دو بار میشکستن 

الانم شکسته دوتاش 

چیکار کنم نمیدونید هزینه تعمیرش چقدره

دیگ خوشم نمیاد ازشون قدیمی شدن

شوهرم قبول نمیکنه عوض کنیم میگ ضرر میکینیم

۲۱ فروردین ۱۴۰۰💖                                                         ۳ مرداد ۱۴۰۲💙                                                             تمام زندگی من a & n

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ضرر داره اما یکاریش کنید خوب

ببرم باز جوش بزنه دیگ

۲۱ فروردین ۱۴۰۰💖                                                         ۳ مرداد ۱۴۰۲💙                                                             تمام زندگی من a & n

فعلا نگهدارحالا دستت خالی نشده که

نه 

الان طلا رفته بالا چرا ضرر کنید روز به روزم میره بالاتر برو عوض کن

فک نکنم شوهرم قبوله کنه

فک نکنم شوهرم قبوله کنه

طلا تا عید میره رو ۱۵ میلیون 

یعنی میخوام بگم نگران نباش ضرر نمیکنی ولی اگه میدونی اینقدر شکننده هستن بنظرم دستت نکن دربیار بزار باشه برا پس انداز

آواکادو سایت🥑