2777
2789
عنوان

بیمارستان میلاد دندان درست کردید

50 بازدید | 8 پست

بیمارستان میلاد دندان درست کردید .

دندان جلویی هام را ببرم درست کنم .پر کردنیه .

به ادم فوزول و فوضول و  مسخره جواب فقط سکوت بده .من عاشق خدام .شدیدا لجبازم ها .

من شدید دنبال یه دندون پزشکی خوب توی تهران می گردم....یک هفته اسامشب دوستم‌گفت برو کلینیک یوسف آباد ...

دندان ساز محلمون داره .ارزونه ولی بیمه نیست .

ولی خوب برام گرون تموم میشه .

امام خوبه ها .

خوب پر میکنه

به ادم فوزول و فوضول و  مسخره جواب فقط سکوت بده .من عاشق خدام .شدیدا لجبازم ها .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شدید دنبال یه دندون پزشکی خوب توی تهران می گردم....یک هفته اسامشب دوستم‌گفت برو کلینیک یوسف آباد ...

عزیزم هزینه ها چطور بود منم مدتهاست دنبالشم ولی جایی رو پیدا نکردم خیلی هم دندون خراب دارم

عزیزم هزینه ها چطور بود منم مدتهاست دنبالشم ولی جایی رو پیدا نکردم خیلی هم دندون خراب دارم

من نرفتم....

دوستم می گفت رفته بوده راضی بوده

حالا انلاین بشه من یه قیمتی هم بپرسم ازش

من هم دندون نراب دارم .

پولم کمه .

من هم دندون نراب دارم .پولم کمه .

یه جای خوب پیدا کن برو که دوباره کاری نشه

پولت کمه عیب نداره یکی یکی درستشون کن

من گفتم هرچندوقت یه دونه درست کنم ان شاءالله 

جنس دندونام خیلی بده یکسره چندتا خراب دارم واسه ترمیم و عصب کشی