2777
2789

امروز باید. اقدام میداشتیم خیلی برام مهم بود ولی باهمسرم دعوام شد...کلا شبای اقدام تو دعواییم

هیچ درکم نمیکنه که این روزا حالش خوب نیست بهش پیچ نکنم

همش من باید حواسم باشه دعوا پیش نیاد و...

خسته ام، قید اقدام و بچه هم میزنم

دو ساله بچه دار نمیشیم یه بار درست حسابی درموردش سوال نمیپرسه،همش میگه من بلد نیستم تو باید در من انگیزه ایجاد کنی نه که همش بگی برات مهم نیست!!!

نمیدونستم وقتی براش مهم نیست باید من درش شوق ایجاد کنم😏

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی بلد نیست رابطه انجام بده

نه بابا منظورم این نبود

منظورم اینه نسبت به پروسه ی بچه داری اونطور که باید اهمیت نمیده، دکتررفتم روزتخمک گذاریم واین چیززا

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
نه بابا منظورم این نبودمنظورم اینه نسبت به پروسه ی بچه داری اونطور که باید اهمیت نمیده، دکتررفتم روز ...

وقتی از همون اول کار اینطوری رفتار میکنن همسرتون،بهتر نیست کمی بیشتر راجع به تصمیمتون فکر کنید ؟

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".   ‌.                                        https://t.me/+Rp7dMqzr8aA1ZDdk        

چی بلدنیست اقدام؟

نه منظورم این نبود

منظورم اینه نسبت به پروسه ی بچه داری اونطور که باید اهمیت نمیده، دکتررفتم روزتخمک گذاریم واین چیززا

وقتی از همون اول کار اینطوری رفتار میکنن همسرتون،بهتر نیست کمی بیشتر راجع به تصمیمتون فکر کنید ؟

آره بخاطر همین فعلا قیدشو زدم

میدونی خیلی سخته داره سی سالم میشه و فهمیدم ذخیره ام کمه، خب آدم استرس میگیره 

منم خو اقدامم ماهی یه بار بامن رابطه داره

میدونی که کافی نیست

آره بخاطر همین فعلا قیدشو زدممیدونی خیلی سخته داره سی سالم میشه و فهمیدم ذخیره ام کمه، خب آدم استرس ...

درسته حق با شماست

اما بچه یه مسئولیت سنگینه که باید بین پدر و مادر تقسیم بشه

یعنی هم پدر هم مادر باید بپذیرن

هیچ راهی نداره حفظ کردن تخمک ؟من زیاد سر در نمیارم 

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".   ‌.                                        https://t.me/+Rp7dMqzr8aA1ZDdk        

درسته حق با شماستاما بچه یه مسئولیت سنگینه که باید بین پدر و مادر تقسیم بشهیعنی هم پدر هم مادر باید ...

نه بچه خیلی دوست داره، میدونم پدر خوبی میشه

فقط حالت ریلکسی بیش از حدش دیوونه ام میکنه.

چرا میشه فریز کرد ولی پیگیری نکردم

نه بچه خیلی دوست داره، میدونم پدر خوبی میشهفقط حالت ریلکسی بیش از حدش دیوونه ام میکنه.چرا میشه فریز ...

من فکر می‌کنم آدما غیر قابل پیش بینی تر از اون چیزی هستن که ما فکر می‌کنیم 

شاید بهتر باشه کمی زمان بدید کمی بگذره سعی کنید تنش رابطه رو برطرف کنید و بعد توی آرامش راجع به این موضوع باهاش جدی صحبت کنید

من فکر می‌کنم آدما غیر قابل پیش بینی تر از اون چیزی هستن که ما فکر می‌کنیم شاید بهتر باشه کمی زمان ب ...

اینم فکر خوبیه

🌹