2777
2789

خیلی وقته دلم ازش پره سر جریانهای مختلف اینکه گاها حس مرد بودن ازش نمی گیرم 

سر مهمونیای فلامیلاشون تازه زوجا همش باهم می‌شینن حتی اونایی ک قبل ما ازدواج کردن اونوقت ایشون فرار می کنه قسمت مردا میشینه که پیرو مجردان

بیرون دستشو قبلاً می‌گرفتم هی می‌گفت زشته و فلان 

تا یکم تو خونه با صدای بلند شوخی کنم بازم میزنه تو ذوقم که همسایه شنید و خجالت می کشه و....

اون حس خوب و امنیتی که باید بگیرم دیگ نمی گیرم بااینکه چندماه بیشتر از عروسیمون نگذشته بارها هم بهش تذکر دادم این چیزا واسم مهمه

امشبم خونه فامیلاشون مهمون بودیم یکی از فامیلاشون که باهاش راحتم گفت برو پیش شوهرت بشین گفتم دوست داشته باشه خودش میاد

به شوهرمم گفتم فلانی اینطور گفت ولی دیگ واسم مهم نیست نیومدم چون دیگه مثل قبل این چیزا نمیزارم ناراحتم کنه بهت بی‌تفاوت شدم اینطوری نه تو اذیت میشی نه من

حالا رفته تو فکر و ناراحتی تا خونه یه کلمه هم حرف نزد حق دارم دیگه؟چطور یه مرد اینقدر بی ذوق و سرد رفتار می کنه انتظار داره واسش بمیرم!

حق داری 

ماهم سال اول ازدواج سرهمین قضیه یه دعوای مفصل داشتیم

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری ماهم سال اول ازدواج سرهمین قضیه یه دعوای مفصل داشتیم

می‌دونی راستش دارم می‌سوزم و واسه خودم حیفم میاد از کل دخترای فامیلاشون  سرترم هم ظاهری هم سطح خانوادگی ولی حیف و حیف که شوهرای اونا ۲۴ساعته چشمون دنبال زنشونه شوهر من در حال فرار ازم....

تونستی درستش کنی یا شما هم مثل من بیخیالش شدی؟

می‌دونی راستش دارم می‌سوزم و واسه خودم حیفم میاد از کل دخترای فامیلاشون سرترم هم ظاهری هم سطح خانوا ...

بهتر شد ولی کامل نه...مثلا تو سفر میچسبه به مردا اگه اونا برن پیش زنشون اینم یادش میاد که زن داره!

کلا یه بی محلی خاصی تو وجودشه و میگه قبول کن که من بیرون از خونه نمیتونم بهت محبت کنم زیاد!

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
بهتر شد ولی کامل نه...مثلا تو سفر میچسبه به مردا اگه اونا برن پیش زنشون اینم یادش میاد که زن داره!کل ...

دقیقاااا عین ما

یه بار تو برف زمین خوردم با خانوادم رفته بودیم مسافرت داداشم که خیلی جلوتر بود متوجه شد اونوقت شوهرم که دوسه قدم باهام فاصله داشت بعد دوییدن داداشم به سمتم متوجه شد !!واقعا نمی‌فهمم چطور اینقدر بی تفاوته که بلایی سرم بیاد هم متوجه نمیشه 

منم تو خانواده ای بزرگ شدم که پدرم برادرم همیشه حامی بودن این زندگی بی تفاوت و سرد واسم فاجعس

گاها فکر می کنم نمیتونم تا آخر عمر اینجوری تحمل کنم

از همین حالا برو یه مشاوره ی خوبمدل محبتا قرق داره دیگه...مثلا همسر من مناسبتا برام شده یه شاخه گل م ...

والا دیگ هر روشی بگی امتحان کردم با سیاست و بین حرف بهش گفتم با شوخی و خنده با قهرودعوا 

آخرش همونه که همونه

والا دیگ هر روشی بگی امتحان کردم با سیاست و بین حرف بهش گفتم با شوخی و خنده با قهرودعوا آخرش همونه ک ...

زمان بده