2777
2789
عنوان

رفتم قهر خونه بابام

123 بازدید | 8 پست

جلو خانوادش کوچیکم کرد رفتم قهر شوهرم خیلی معذرت خواهی کرد از دلم در نرفت دیشب اومد دنبالم بابام گفت دخترم اذیت کردی گفت من غلط بکنم بابا مامانم کشید کنار گفت همه زندگی من زنمه اگه زنگ زد بهتون از من عصبانی بود فحش به من بدید ولی فاطمه اروم کنید تا نیاد قهر  نمیخواستم برگردم  شد

فقط اینو بهت بگم قهر هیچی رو درست نمیکنه فقط خیلی از ارزشهای بینتون رو بی ارزش میکنه اگر شوهرت اشتباه کرد همون موقع متوجه اشتباهش کن و با هم مشکل رو حل کنید

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط اینو بهت بگم قهر هیچی رو درست نمیکنه فقط خیلی از ارزشهای بینتون رو بی ارزش میکنه اگر شوهرت اشتبا ...

مطمعنم بازم این بحث پیش میاد جلو خانوادش حرفی میزنه

مطمعنم بازم این بحث پیش میاد جلو خانوادش حرفی میزنه

خب من هم همین رو میگم اگر میخوای تکرار نکنه دنبال راه حل باش قهر راه حل نیست

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

بمیرم برای دلت

دارم میمیرم از زورگوییش یسره خونه تنهام چند ساله میخاد منو ببره حا خونه مامانم بگیره هرسال دعوا درست میکنه نمیره امسال اینقدر دلم شکست ک هی بد بیاری اومد واسش....یسره صبح از ۷ تا ۱۲ شب تنهام با دوتا بچه جاییم نمیرم زیاد بعد دیشب گفتم ببرم بیرون تو مستی فحش داد ک هیچی حتی ب بچهام و گفت نمیخااام ببرمت اصلا بد عادتت کردم یعنی یجوری دلم شکست و منت گذاشت سرم ک هنوز هنگم

دارم میمیرم از زورگوییش یسره خونه تنهام چند ساله میخاد منو ببره حا خونه مامانم بگیره هرسال دعوا درست ...

بعضی مردا ادم پیر میکنن شوهر منم اخلاقا خیلی بدی داره خسیسه میفهممت عزیزم خودت سرگرم بچها کن با بچهات برو قدم بزن وقتی میبیتی اینجوره ازش دست بکش خودت سرگرم بچهات کن 

همه ما زنا داریم از مردا میکشیم تنهو نیستی عزیزم