2777
2789
عنوان

خونواده شوهر

275 بازدید | 17 پست

سلام لطفا تجربیات مثبتتونو راجب خونواده شوهر بگید.یعنی بعد چند سال یه تجربیاتی کردید که حال خودتون و زندگیتونو بهتر کرده و روابطتون رو بهبود بخشیده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در ظاهر جلوشون خوب باشی و هیچی از راز هات رو بهشون نگی... ب هیچ وجه بهشون اعتماد نکنی... 

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!

فهمیدم به تفاوت هامون احترام بزارم و توقع خودمو پایین اوردم.مثلا همیشه دقیقه نود دعوتم میکردن مهمونی یا مسافرت.اولا خیلی حرص میخوردم الان برام مهم نیست.جور شد میرم تشد ههم که نمیرم.

بنظر خودم اینکه جوری زندگی کنیم که واقعا زندگی دونفرمون درارامش باشه.و مهمتر ازون اینکه کم توقع باشیم نسبت بهش.و هیچوقت منتظر نباشیم ک اونا بیان حالمونو خوب کنن.خودمون کاری کنیم ک زندگیمون پیشرفت کنه و حالمون خوب شه

دوری + دوستی + بی محلی وقتی حرف مفت میزنن قدماتو یه جوری بردار باسنت یه جور  خوشگلی بره بالا و پایین و پاشو برو یه جا دیگه بشین از صد تا فحش بدتره . یه وقتایی که میدونی آرومی و قیافه ات عصبی نمیشه خیلی با آرامش و ضرب و المثل و خنده جوابشونو بده. براشونم از  جون و وقت و پولت نذار . 

فقط سیاست داشته باشی همه چی حله

ساده نباش 

رازاتو نگو صمیمی نشو 

دعواهاتون و بحثاتونو نفهمن ک اگه بفهمن تا عمر داری میزنن تو سرت 

هیچوقت اجازه نده تو زندگیت نظر بدن و دخالت کنن همون اول مخالفتتو اعلام کن با احترام

و دوری و دوستی 

من خودم با جاري هام رابطه ندارم خدا رو شكر،

نه ميرم خونه شون و نه ميان خونه ام.

خونه مادر شوهر هم سالي يه بار ميرم و جديداً اصلاً حال دعوت كردنشونم ندارم و دعوت نمي كنم بيان.

خيلي راحت شدم و خلاص شدم 

البته اينم بگم كه شوهرم هم با خانواده من رابطه نداره،

براي همين دستم بازه كه هر كاري دوست دارم با خانواده اش بكنم و دعوت نكنم و نخواستم نرم و خلاصه حال ميكنم اين جوري.

ببين كُلاً از خانواده شوهرت بي خبر باشي و ندوني كجا رفتن و ميرن و چيكار مي كنن خودت در آرامشي و راحت زندگيتو مي كني