2777
2789

ما سر اختلافات زیاد کات کردیم

ااماااااا 

هر چند وقت یک بار میاد و میگه به من هنوز احساس داره و نمیتونه ترکم کنه و ...

دلایل جداییمون این موارد بود :

اول اینکه ایشون ساکن یه کشور دیگه هستش و من ایران 

و دومی و اصلی ترین دلیل اینکه اون یه سری انتظارات( ج ن س ی ) از پارتنرش داره که من به هیچ وجه قبل از ازدواج اینا رو نمیپذیرم 

حالا ایشون هر چند وقت یک بار میاد و ...

و این بار دیگه خیلی عجیب بود میگفت منتظرم بمون تا من بیام ایران و رسمیش کنیم یعنی ازدواج 

که من بازم گفتم نمیشه اینجوری و تو میخوای خط قرمزامو رد کنی و ... 

ما یک سال و نیم در ارتباط بودیم 

و هرروز صحبت می‌کردیم

این شیش هفت ماه اخیرم که همش به کات و دعوا گذشت اما همش برمیگرده

با اینکه میدونم اطرافش چقدر دختر راحت و زیبا هست که میتونه بی‌دردسر با اونا وقت بگذرونه (درخواست عکسای باز و رابطه داره اوایل نداشت بعد از شیش ماه دیگه میگفت چون دوریم برام عکس بفرست که من گفتم نه اصلا و الان دیگه نمیخواد فقط میگه برگردیم باهم)

به نظرتون این آدم منو دوست داره واقعا؟؟؟؟

متاسفانه من با اینکه پسش میزنم اما هنوزم تو فکرشم 😪

ترسناکه 

من نمیتونم به چنین شخصی اعتماد کنم

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم میترسم و اعتماد ندارم از طرفیم دوسش دارم

خب باید خیلی از نزدیک بهش شناخت پیدا کنی بعد به ازدواج فکر کنی این خیلی مهمه

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹
فعلا که تموم کردم همه چی رو چون واقعا اعتمادم خیلی متزلزل بود نسبت بهش 😞😞

خب پس رها کن چرا خودتو اذیت میکنی وقتی میدونی یه چیزی هست تو نمیدونی ازش