2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

عزیزم خیلی خوشگلی ماشالله صورتتو دست کاری نکن

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

نیاز نداری کجاتو میخا دست  بزنی اخه    خیلی زیبایی

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
وای وای امضاروووووجانیم سان با غیرتلی قیز یاشاسنی🫶

ساغول سنی باجی بیم اولار تورک اولان غیرتین اولمویا❤

ساغول سنی باجی بیم اولار تورک اولان غیرتین اولمویا❤

ساتقین چوخدو...💔 اولاری گورنده حالیم خاراب اولور..

ساتقین اولماسیدی آذربایجان بو گونه قالمازدی...

بیرده کی گوزله بوردا یازدیخ لاروآ گوره سنن بیرایدده دوز دمیاجاخ لار منیم آذربایجان قیزی آدین دا کاربریم واریدی بیودا دا تیراختورا یازمیشدیم گزارش ووردولار تعلیق الدیلر 

بوردا تورکلرینن چوخلاری پیسدی... 

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

ساتقین چوخدو...💔 اولاری گورنده حالیم خاراب اولور..ساتقین اولماسیدی آذربایجان بو گونه قالمازدی...بیر ...

چوخ لاری تورک لری گوزه آلمی لار اما منیم هر قدر عمروم وار دی اوجادان سسلیرم کی تورکم هر کس ده پیس اولور اولسون بو جور آدام لارین منه ارزیش لری یوخدور🥲سن هارا تورکیسن لهجه لری میز چوخ فرق الیر 

چوخ لاری تورک لری گوزه آلمی لار اما منیم هر قدر عمروم وار دی اوجادان سسلیرم کی تورکم هر کس ده پیس او ...

هن گرح بو سوزلری قیراغا قویوب بو یول دا قالاسان

من بو یولون یارالیسیام با😂

ایندی منه بوردا چوخلاری دیلر پا..تورک

آما ایر من ایستدیک لریم شی آذربایجانا پان اولماخ دی اله من پان آم، اوسسون 

تبریز آما تهران دا یاشییرام متاسفانه

تزلیهجه گدجام تبریزه 

سن نجه؟

اردبیل لهجه سینه اوخشور سنین لهجین

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم