2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر مگه بهت تو انومالی جنسیت نگفتن

عزیزم از کجا تشخیص دادی؟ برای پاهاش اون برآمدگی پس چیه ؟ سه بار سونو گفته پسره آنومالی هم گف پاهاشو بسته دکتر به کار نیومده یه بار نگف برو چیزی بخور بیا

عزیزم از کجا تشخیص دادی؟ برای پاهاش اون برآمدگی پس چیه ؟ سه بار سونو گفته پسره آنومالی هم گف پاهاشو ...

معمولا فرم جمجه دخترا گرد برای پسر یکم تخت   باز خب دکتر باید بگه 

من برای انومالی خودم از قبل بستنی خوردم رفتم چون تو ان تی خیلی اذییت شده بودم

معمولا فرم جمجه دخترا گرد برای پسر یکم تخت باز خب دکتر باید بگه من برای انومالی خودم از قبل بستنی ...

تو آنومالی سرش گرد تر شده اینم عکس انتیه ببین اینو متوجه میشی 

عزیزم اگه آنومالی گفته دختر ،احتمال قوی همون دختره،چون پسر حتی درصورت بسته بودن پاهاشم بیضه هاش درسونو مشخصه

واینکه تعیین جنسیت زیر ۱۴هفته فقط احتماله و اصلا اعتبار نداره،لابیای دختر زیر۱۴هفته تشکیل نمیشه و برآمدگی کلیتوریس به اشتباه با آلت مردانه درنظرگرفته میشه و گاها تشخیص اشتباه میدن،یعنی الت مردانه و برجستگی کلیتوریس شبیه همن چون لابیا نیست

کلا زیر ۱۴هفته اندام جنسی دختر پسر شبیه همه،حتی اگه جنین سقط هم بشه ممکنه از رو اون برآمدگی به اشتباه فکر کنن جنین سقط شده پسره ولی در واقع دختر باشه

اون احتمالی هم که دکترا زیر۱۴هفته میدن از روی زاویه اون برجستگی هست که اصلاصدردصد نیست

چه جالب سونو ها خیلی فرق داره   البته من انومالی خودمو یادم نیست چه شکلی بود  

ولی حالا یکی دو هفته دیگه برو سونو 

من خودم انتی بهم گفت دختر   یه سری ام بهم میگفتن بچت دختر یه سری میگفتن پسر 

انومالی برام نوشت رو کاغذ ولی چون جشن داشتم تا یک ماه یک ماه و نیم بعدش خبر نداشتم😅

هفته سیزده و پانزده گفتن پسره حتی نشونمم دادن

۱۳هفته اعتبار نداره،ولی اگه ۱۵هفته گفته پسر،یه سونو دیگه بده احتمالا پسره،قبلش حتما کیک و نوشابه بخور برو با شکم پر برو بچت تکون بخوره