2777
2789
عنوان

درد سینه❓❕😱

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 22 پست
[QUOTE=56889713]البته مال من همراه باتب لرزشده بودکه آنتی بیوتیک داد[/QUOTE انتی بیوتیک شیرو خش ...

نه مخصوص دوران شیردهی بود 

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا دیر به دیر شیر دادی شیر مونده جمع شده حتما شیرت زیاده باید تندتند تخلیه بشه،اگه بچت زیاد نمیخوره ...

الانکه فکر میکنم ازدیشب ازون یکی دادم فقط و ازین یکی ک درد میکنه ندادم 

اره همونه

الانکه فکر میکنم ازدیشب ازون یکی دادم فقط و ازین یکی ک درد میکنه ندادم  اره همونه

مال منم یکی از سینه هامو نداده بودم دکتر گفت باید بدی وای خیلی درد داشت گریه میکردن شیر میدادم

یعنی چی بد شیر دادم!!!؟

برا منم چند بار اینجوری شده.میتونی با گرم بشوری یا حوله گرم و کیسه اب گرم بزاری روش تا کم کم از حالت سفتی دربیاد.

بهتره هر بار موقع شیردهی ۱۰دقیقه هربا از هر کدوم شیر بدی تا اینجوری نشه.

میگن شبا ، فرشته ها از آرزوی آدما ، قصه میگن واسه خدا , خدا کنه همین حالا رویای تو گفته بشه پیش خدا

الان رفتم زیر دوش آب گرم و ماساژ دادم

و یکم شیرمو خارج کردم و دارم به بچم شیر میدم اولش همونجوری بود 

ولی خدارو شکر خوب شده هم اون سفتی شبیه سنگ نیست هم دردش کاملا خوب شده .مرسی از راهنمایی های همتون

واینکه کل هاله رو گذاشتم که اونم خیلی تأثیر داشت بعد همون کاملا خوب شد

بااینکه بلد بودم ٬قبلش که دقت کردم داشتم اشتباه شیرمیدادم مرسی ازیاداوری مرسده