2777
2789
عنوان

درد سینه❓❕😱

253 بازدید | 22 پست

شیرمیدم .ازصبح سینه چپم وحشناک درد میکنه

وقتی که شیر میدم 

اول فکر کردم نوکش زخم شده بعد فهمیدم که «قسمت  بالای سینم یه چیز عین سنگ سفت شده که دردم ازهمونه»

نمیتونم شیر بدم حتی

یعنی اخه 

ما میگیم بچه رو سینه آروغ زده 😐 

وای دردش خیلی بده من تجربه کردم فلج شدم اصلا از دردش

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

چندبار پشت سرهم شیر بده انشاالله کم کم خوب میشه اگه تا شب خوب نشد فردا برودکتر .

از معبر غریبی به معبدی رسیدم.بر سر در آن نوشته بود:اینجا به جای کفش "خود"را در آورید.                                                                                                                                                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من وقتی تازه زایمان کرده بودم چون بلد نبودم شیر بدم سینه هام سفت شده بود شیرمم کم بود رفتم دکتر گفت شیرت جمع شده مونده گره بسته باید با کرم ویتامینADماساژ بدی بری زیر دوش آب گرم ماساژ بدی 

تندتند به بچت شیر بدی که گره ها باز بشه

واقعا؟ اخه فقط دردتنها نیست انگار یه چیزی شبیه سنگه وقتی دست میزنم

آره هموووون

انقدر سنگین و سفت شده بود سینه ام 

برو با آب سرد بشورش 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
آره هموووون انقدر سنگین و سفت شده بود سینه ام  برو با آب سرد بشورش

ببخشید آب گرم

واقعا؟ اخه فقط دردتنها نیست انگار یه چیزی شبیه سنگه وقتی دست میزنم

اوناشیره خشک شدن،لابد بد به بچه شیردادی 

منم اینطوری بودم رفتم دکتربهم آنتی بیوتیک داد

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

من وقتی تازه زایمان کرده بودم چون بلد نبودم شیر بدم سینه هام سفت شده بود شیرمم کم بود رفتم دکتر گفت ...

باشه مرسی اتفاقا منم همون اول به همین فکرکردم که نکنه شیره که خشک شده

البته یه قسمت بالاشه نه کلش

با آب سرد نه باید با آب گرم بشوره سینه هاش نرم بشه

آره گلم اشتباه نوشتم درستش کردم 

البته مال من همراه باتب لرزشده بودکه آنتی بیوتیک داد

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

یعنی چی بد شیر دادم!!!؟

مثلاتویه حالتی به بچه شیردادی که سینت کامل تخلیه نشده 

اون هاله قهوه ای روکامل دهن بچه کن