2777
2789
عنوان

در کل زن بدشانسی هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 2020 بازدید | 95 پست
صحیحبعد این‌ قضیه روی زندگی بچه‌‌ها آثار بدی داشتهحالا در دوران بچگی که خب معلومه چقدر بدهو الانم که ...

وااای مریم جون شوهرت دقیقا برعکس شوهر منه

منم ازدواج دومم هست و هردو از ازدواج های قبلیمون بچه داریم 

حالا من تو خونه جلو پسر خودم و پسر کوچیکه همسرم خیلی راحتم ولی جلو  پسر بزرگشون رعایت میکنم (15سالشه) 

بعد جالبه از روز اول همسرم میگفت تو خونه هرجور دوست داری لباس بپوش نمیخواد رعایت کسی رو بکنی ولی من خودم معذبم و نمیتونم 

درحد دامن یا شلوارک  نهایت کوتاه باشه روی زانو

تیشرت هم یه آستین کوچولو داشته باشه 

لایک ها رو رُند میکنم🤭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااای مریم جون شوهرت دقیقا برعکس شوهر منهمنم ازدواج دومم هست و هردو از ازدواج های قبلیمون بچه داریم ...

خیلی خوبه که آدم خودش انتخاب کننده باشه و دخالتی نباشه حالا چه توی خونه؛ چه‌ بیرون از خونه

من زن داداشم هم به ما می‌گفت وااااای شماها چطوری روتون میشه جلوی برادرتون و‌ باباتون مایو بپوشید؟؟؟؟

میگم بابا کل کشورها استخر مختلط دارن بعد تو گیر دادی به خانواده خودمون🤣

کلاً حجاب دوست‌ها افتادن تو خانواده ما🤣گرچه همینطور که توی تاپیک‌هام گفتم خیلی زن داداشم رو دوست دارم و دختر خوبیه ولی سر این قضیه جوری می‌گفت که‌ انگار ما میخوایم توجه اون‌ رو جلب کنیم یا اون منحرف میشه

خیلی خوبه که آدم خودش انتخاب کننده باشه و دخالتی نباشه حالا چه توی خونه؛ چه‌ بیرون از خونهمن زن دادا ...

آخ مریم جون منم روم نمیشه😂😅😂

تاپ رکابی تنم باشه داداشم بیاد یه شال میندازم رو خودم

😅

همیشه به شوهرم میگم اگه حجاب اختیاری هم بشه 

باز من این به تیکه پارچه رو میندازم رو کله ام یا دور گردنم میرم بیرون🤭

لایک ها رو رُند میکنم🤭

آخ مریم جون منم روم نمیشه😂😅😂تاپ رکابی تنم باشه داداشم بیاد یه شال میندازم رو خودم😅همیشه به شوهرم ...

من در مورد برادرم راحتم

برای بیرون روسری رو راحتم نپوشم ولی اصلاً راحت نیستنم لباس‌هاس باز و کوتاه بپوشم