2777
2789
عنوان

توروخدا واسه ازدواج اسرار خدا نکنید بگید هر چی صلاح

| مشاهده متن کامل بحث + 1135 بازدید | 62 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستم خیلی تلاش کرد برا ازدواج مشهد میرفت نذر میکرد به راوی ازدواج سپرده بود تا تونست ازدواج کنه چند ...

وای وای خدا ازش نگذره 

چیزی رو نباید زوری خواست بیخود نیست میگن 

من تازه رفتم 25این حرف رو نزن درست همون موقعی که حواست نیست و سرت گرمه طرف میاد تو زندگیت ببین کی گف ...

منم 25 نامزد کردم ودقیقا شرایط شمارو داشتم و چقدر ناراحت میشدم اما الان همسرم خدارو شکر خوبه و راضیم همه رندگیا مشکل هست منم دارم ولی در کل خوبه الحمدالله انشاالله واسه شما هم همینطور میشه

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
من تازه رفتم 25این حرف رو نزن درست همون موقعی که حواست نیست و سرت گرمه طرف میاد تو زندگیت ببین کی گف ...

سنی نداری عزیزم نگران نباش خاهر شوهرم چهل سالش بالاخره از یکی خوشش اومد همه چی اوکی بود تازه جلسه آخر پسر گفته من اصلا اصلا خدارو قبول ندارم

خیلی بد بود هیچ جور تو مغذم نمی‌گنجید کارای مامانش اونم اول راهی انقدر بی فرهنگ انشالله که خوشبخت بش ...

میشه از رفتار بدشون بگی، خداروشکر که همون اول خودشون و نشون دادن

ایول منم همیشه اینو میگم

خدا واسه همه ادما یه جفت کنار گذاشته وبه وقتش یه جوری یه روزی میذاره سر راهت که نمیدونی چیشد اصلا

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.