2777
2789
عنوان

تاحالا خواستگاری داشتین که سنتی باشه بعد چند ماه بیاد ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 34 پست
معلمی که خیلی خوبه.الان همسرمنم معلمه.خداروشکرمیکنم. خیلیا هستن جوون امابیکار.حسرته یه شغل معمولی رو ...

اره معلمی شغل با ارزشیه مامانم میگه درآمدش کافی نی 

ولی خیلی پسر خوبیه من ازش خیلی خوشم اومد ولی از یه طرفی غرورم میشکنه منتظر کسی باشم ک انگار اشتیاقی به اومدن نداره 

چیکار کنم بنظرت🥲

این کاربری برای من و دوستم ❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

مرسی عزیزم تو هم به اونو که دلت می خواد برسی انشاالله از این به بعد انتنتون همیشه وصل باشه 😁

ممنون از مهربونیت 💗

این کاربری برای من و دوستم ❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره معلمی شغل با ارزشیه مامانم میگه درآمدش کافی نی ولی خیلی پسر خوبیه من ازش خیلی خوشم اومد ولی از ی ...

اگه پسرخوبی باشه خب چه بهتر.مگه همه چی پوله.اخلاقم مهمه.درسته حقوقش کمه ولی خداروشکر.تواین وضعیت شوهرم بیکارنیست.یه مدتی صبرکن.شاید انشاالله خودشون تماس گرفتن گفتن میخوایم بیایم

اگه پسرخوبی باشه خب چه بهتر.مگه همه چی پوله.اخلاقم مهمه.درسته حقوقش کمه ولی خداروشکر.تواین وضعیت شوه ...

اره دقیقا 

خدا کنه🙂