2777
2789

چتهای عاشقانشو تو گوشیش خوندم ک به یکی دیگه زده بود نصف شب اونم نه به دختر به یه پسر تر.نس وقتایی که پیش من بود به اون زده بود عشقم ببخشید سرم شلوغه نمیتونم زیاد بهت برسم عشقم ترخدا ناراحت نباش تو ک میدونی واسه شغلم روم حساسن ترخدا جواب بده...

بعد دید پیامارو خوندم پرو داد میزد میگفت اون دختر نیست پسره

یه ماه مونده به عروسی تو اوج عشق و اعتماد ازش جداشدم،مکلای دیگشو کاری ندارم ک داشت 

ولی واسه هم چین ادمی من چرا باید الان بهم پانیک دست بده چرا باید دلم تنگ شه اخه؟؟؟؟؟🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠

خدایا پاکش کن از ذهنم پاکش کن از ذهنم

بندازش دورر آبجی گللل ببین به این فکر کن که اون الان راحته یا ممکنه خواب راحت باشه میفهمم برای دختر سخته اما زندگیتو دریاب ابببجی گللل

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بندازش دورر آبجی گللل ببین به این فکر کن که اون الان راحته یا ممکنه خواب راحت باشه میفهمم برای دختر ...

اخه یعنی هم جنس گرا بود؟؟؟؟؟؟چطوری من نفهمیدم این همه وقت؟پس چطوری عاشق من بود؟

اخه یعنی هم جنس گرا بود؟؟؟؟؟؟چطوری من نفهمیدم این همه وقت؟پس چطوری عاشق من بود؟

خیلی چیزا رو نمیکنن ادماا /خیلی تمایلات هست که اصلا بیان نمیکنند جامعه کمی باز تر بود خیلی چیزا رو میدیدی از آدم های که اصلا انتظارش و نداری الآنم هست زیر میزیه آنقدر قشنگ نقش بازی میکنند که میبرتون تو فضااا من هم جنسمو آبجی گل میشناسم داداش آقا زیاده سرشون تو لاک خودشونه غمت نباشه درک میکنم اما بی خی دیه

خیلی چیزا رو نمیکنن ادماا /خیلی تمایلات هست که اصلا بیان نمیکنند جامعه کمی باز تر بود خیلی چیزا رو م ...

اره دقیقا اینم موجه ترین ومذهبی ترین و نجیب ترین مسری بود ک فکر کنید از هر لحاظ عشقی احساسی شغلی ....

اره همون کاش قلب منم حالیش شه

اره دقیقا اینم موجه ترین ومذهبی ترین و نجیب ترین مسری بود ک فکر کنید از هر لحاظ عشقی احساسی شغلی ... ...

میفهمم آبجی گلم قلب مهربونتالهی زودتر از دستش خلاص سه اصلا اون قلب جایی برای این آدم ندارع / این جماعت رو از بس بستن و نگه داشتن ظاهری خودشونو حفظ می‌کنند جامعه پره تقصیر اینا نیست که