2777
2789

من روز اول ک از شوهرم شماره گرفتم چون با ی موتور خفن بود اصلآ قیافشو نگاه نکردم 😅😅😅بد قرار گذاشتیم بااون موتور نیمد سر قرار من از دور قیافشو دیدم اومدم برگردم یهو دیدم منو دید اگه برمیگشم خیلی زشت میشد ناچارآ رفتم اول ک دیدم مثل بقیه پسرا دستشو دراز نکرد سریع دست بده خوشم اومد اما گفتم ولش کن خیلی قیافش ناجوره نمیارزه بد دیدم منو برد ی کافه خیلی لاکچری باز وسوسم کرد بد دیدم کلآ ب من نگاه نمیکنه برخلاف همه پسرا ک میخاستن قورتم بدن دیگه قید قیافشو زدم و موندم باهاش الانم جوجمون کنارمون خوابه

۴ خواستگار داشتم هر ۴ تاش چشم سبز  رد میکردم ...خدا خدا کردم این یکی چشم سبز یا آبی نباشه...خدا رو شکر چشم قهوه ایی هست 

البته الان که فکر میکنم اگه با اون چشم سبزا ازدواج میکردم احتمالا الان بچه هام بور و چشم رنگی بودن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه من شوهر چشم ابرو مشکی میخواستم برعکس بور شد

همسر من چشم‌ابرو مشکی مژه ها بلند وصورتش خوش فرم  چارشونه وخوشتیپ...ولی فوق العاده عصبی وجوشی.فکر کنم چشم ابرو مشکیا جدی و بداخلاق باشن همشون

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

جالب نبود خیلی لاغر و استخونی بود قدشم بلند.. البته خودمم لاغر بودم بعد اصن ن خودش ن مادر و خواهرای آشغالش توی خرید لباس راهنماییش نمیکردن البته سلیقه هم نداشتن 

بعد ک باهم ازدواج کردیم خودم براش لباسای مناسب خریدم تغذیه اشم درست کردم الان خیلی خوب شده 

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

من روز اول ک از شوهرم شماره گرفتم چون با ی موتور خفن بود اصلآ قیافشو نگاه نکردم 😅😅😅بد قرار گذاشتی ...

واییییی چه آسون از کنار مشکلات گذر میکردی 😂😂😂😂