2777
2789

یه حس دلتنگی وحشتناااااکککک دارم هی داره بدتر میشه حس میکنم میخوام پانیک شم ترخدا بگید کار درستی کردم ک رفتم تقاضای طلاق دادم 

با اون حجم وابستگی و عشق تو عقد از ش جداشدم یه ماه مونده به عروسیمون جدای از پرخاشگری و خساست ک تحمل میکردم چتهای عاشقانشو تو گوشیش خوندم ک به یکی دیگه زده بود نصف شب اونم نه به دختر به یه پسر تر.نس وقتایی که پیش من بود به اون زده بود عشقم ببخشید سرم شلوغه نمیتونم بهت برسم...

البته پرخاشگریاش در حد اینکه بگم کتک بزنه نبود ولی مثلا سر اینکه چرا دستمال کاغذیت از دست افتاده یا میوه واسم برنداشتی یه جوری چشماشو گرد میکرد دتدوناشو فشار میداد انگاری ک من بچم کار بدی کردم

وااای خدایا پانیک نشم ترخدا یه چی بگید بهم

خدا رو داری حواستنت هست .خدا دستتو گرفت و از ته چاه کشید بالا‌..

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

الهی بمیرم واسه دلت 

تحمل کن هر جور شده خودتو سرگرم کن روز صد بار خدا رو شکر کن جدا شدی 

الان این حالت طبعیه 

ولی جدا نمی شدی فکر کن تا ابد تو عذاب بودی  و شک با همچین آدمی

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی هدیه ایه که نباید حروم بشه

شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه،

باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.

@khanooma

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

من باید قوی باشم؛

مثل پرنده‌ای که "باید" پرواز کند

مثل بارانی که "باید" ببارد

مثل خورشیدی که "باید" بتابد

مثل چشمه‌ای که باید بجوشد

من "باید" قوی‌ باشم و این "باید" یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم.

‌@ManYekZanam

مرسیی مهربونم از جمله ی قشنگت

عززیز دلمی دخترررر 🥰🥰😍💗

من باید قوی باشم؛مثل پرنده‌ای که "باید" پرواز کندمثل بارانی که "باید" بباردمثل خورشیدی که "باید" بتا ...

مرسی کلی ک واست مهم بودو چمله های قشنگ گذاشتی قشنگم ممنونتم

مرسی کلی ک واست مهم بودو چمله های قشنگ گذاشتی قشنگم ممنونتم

عززیزمی قربونت برم ..فکرشو نکن .خدا بیشتر از حد تصورت دوست داره .امشب محکم خدارو بغل کن و بخواب 

عززیزمی قربونت برم ..فکرشو نکن .خدا بیشتر از حد تصورت دوست داره .امشب محکم خدارو بغل کن و بخواب

خدانکنه قشنگم مرسی از نهربونیت و حرفای قشنگت هزار برابر نور بشه برگرده به زندگیت گلم 

مرسی ازت 

خدانکنه قشنگم مرسی از نهربونیت و حرفای قشنگت هزار برابر نور بشه برگرده به زندگیت گلم مرسی ازت

منو مثل خواهر بزرگترت بدون 🥰😍😍😍💗💗عزیزمی و همچنین