2821
2789
عنوان

پیاز خوردم نزدیکم بشین هاه میکنم😂

882 بازدید | 81 پست

امروز از کله صب تا ۹ دانشگاه بودم ۹ رسیدم خونه املت درست کردم با گوجه جاتون خالی با یه پیاز زدم بر بدم

الان مث سگ نفسم بو پیاز میده گفتم حواستون باشه نزدیک نشین😁😂😂

چشم😂😂😂

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای یا خدا متنفرم از بوی پیاز چه کسی بخوره چه خودم بخورم اصلا بعدش مثل چی پشیمون میشم.کلا تو خونه ما ...

نگووو

پیاز به این خوبی به این خوشمزگییی💔

من خودمم تنم بوش تمش شبیه پیاز داغه همیشه😅

😂هیچی دیگ من فقط با،ابگوشت پیازمیخورم بعدشم خودموبامسواک زدن خفه میکنم بازم بوش هس

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

نوش جونت کاری که خوشحالت میکنه میچسبه بهت بکن بقیه مهم نیستن مهم حال خودته که اون لحضه خوب بوده

اقایه نامحترم که درخواست میدی میدونم دنبال یکی مثل مادروخواهرتی اما اینجا پیدانمیکنی امثال اونارو از تو خیابون و... میتونی پیداکنی درخواست هیچ نری رو رد نمیکنم قبول میکنم تا هرچی لیاقت خانوادشه بگم کوری نمیبینم چیمیگم بازم درخواست میدی بی ناموس هیچ وقت دی ماه سال 1404رو فراموش نمیکنم

😂هیچی دیگ من فقط با،ابگوشت پیازمیخورم بعدشم خودموبامسواک زدن خفه میکنم بازم بوش هس

آره بوش رفتنی نیس😅 ولی خودم خیلی با بوی پیاز مشکل ندارم سیر سرخ شده خیلی بوش بده بنظرم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز