ماجرا ازین قراره که حدودا یکساله همسایمون یه گربه باخودش تو ساختمون آورده، اینکه از کجا پیدا کرده رو نمیدونم، اوائل تو پارکینگ ساختمون بود که مشکلی نبود ولی با گذشت زمان کم کم یاد گرفت که از راه پله بره بالا و بیاد پایین… گذشت تا اینکه امسال من باردار شدم و این گربه ماده هم تو راه پله زایمان کرد و دوتا توله آورد
این گربه هم توله هاشو آورد درب ورودی واحد ما گذاشت، خودش هم شب تا صبح کنار اونها میخوابید، صبح میخاستم برم سرکار باید شوهرمو بیدار میکردم تا منو کنار آسانسور ببره؛ بعدظهر از سرکار برمیگشتم نمیتونستم وارد واحد خودم بشم چون گربه و توله هاش جلوی درب ورودیمون غرق کرده بودن؛ درنتیجه میرفتم خونه مادرم، شب همسرم میومد دنبالم… خلاصه داد و بیداد راه انداختیم، به مدیر ساختمون اعتراض کردیم، تهدید کردیم ک شکایت میکنیم ولی اثری نداشت که نداشت
شبا جلو واحدمو با وایتکس میشستم، سرکه ریختم و… اثری نداشت که نداشت چون واحد سوم آپارتمان بهشون غذا میداد و یه منبع غذایی راحت در اختیار گربه بود
یه شب که از خونه مامانم برگشتیم دیدیم مدفوع گربه جلو واحدمونه؛ عصبانی شدم و از همسرم خواستم ک گربه هارو ببره… اون بنده خدا هم توله هارو برد پارکینگ، فرداصبحش هم داشتم میرفتم سرکار گربه مادر و بچه هاش تو پارکینگ بودن ولی شب ک برگشتیم خبری از توله ها نبود… ادامه دارد