2777
2789
عنوان

راهکار برای فراری دادن گربه از ساختمان

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 21 پست
واقعا جواب میده؟؟؟ وایتکس ریختم که بوش گربه رو فراری بده؛ سرکه ریختم؛ فلفل ریختم، منتهی بعد از یکی د ...

بله. خانواده دوستم دارن

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی خدایی اون همسایه تون چقدر دلسوز و دلرحمه.  چرا ما از این آدمها اصلا نمی بینیم.  گربه ها همیشه گرسنه ان آدم دلش کباب می شه.   اگه عده ای  غذا بدن. تو کوچه و خیابون. دیگه بیچاره ها مجبور نیستند دنبال غذا بیان تو آپارتمان

ولی خدایی اون همسایه تون چقدر دلسوز و دلرحمه. چرا ما از این آدمها اصلا نمی بینیم. گربه ها همیشه گر ...

اون همسایه اگه دلسوز بود به یه زن باردار رحم میکرد؛ یا اینکه این گربه رو به سرپرستی میگرفت، فقط غذا دادن که نیست، مهتر از غذا بیماری های حیوانات باید بررسی بشه؛ دوست خود من تو ماه ششم بارداریش بخاطر انگل توکسو پلاسما گوندی بچش سقط شد، منم تا بچم به دنیا بیاد باید این استرس رو داشته باشم ک این گربه خیابونی ک تو راه پله رفت و آمد داره و خودشو به کفش و درب ورودی واحد میماله یه وقت بامن تماس نداشته باشه یا پشمش به دست و لباس من نخوره

اون همسایه اگه دلسوز بود به یه زن باردار رحم میکرد؛ یا اینکه این گربه رو به سرپرستی میگرفت، فقط غذا ...

انگل توکسوپلاسموز می دونی که چطور بوجود میاد؟  فقط از طریق مدفوع گربه آلوده به این انگل  و اونهم درصورتیکه دستت به مدفوع این حیوان آلوده بشه و اون رو دهنت بذاری و وارد معده بشه. و خیلی از موارد ممکنه کسی اصلا گربه نداره و با گربه برخورد نداشته ولی سبزی یا میوه یا خاک یا خوراکی بجز اینا که با مدفوع گربه در تماس بوده باشه. و شما بخورید. وارد معده که  می شه بیماری بوجود میاد.  پس اینجا بیخود حساسی

موی گربه هم‌ سرچ کن. برخلاف حرف قدیمی‌ها هیچ ضرری نداره. برای انسان.  و اینکه هرکس شرایط سرپرستی حیوان رو درخانه نداره. سخته.     

تنها کار وبهترین کاری که می شه کرد اینه که تو دیوار واگذار کنی.  کاری که من بارها کردم. میان می برند. هم شما راحت می شی و هم‌ اون حیوون زبون بسته. گناه هم نداره.  

منم گفتم بزارید تو پارکینگ باشه؛ حتی درب شیشه ای جلوی ورودی راه پله نصب کردیم، گربه میاد میو میو میک ...

راهش اینه از همون پارکینگ هم بیرون کنید

تا زمانیکه تو‌پارکینگع به راحتی بالا هم میاد

حرف خودت درسته کسی گربه میخواد ببره خونش ده تا نگه داره