2777
2789
عنوان

خواستگار

69 بازدید | 8 پست

اگه خواستگاری داشته باشین که تفاوت سنی زیاد داشته باشید مثلا ده سال ولی خودتون در حد دختر ۲۵ ساله دیده باشید ظریف و کوچولو باشید اون برعکس پیر و داغون و لباس پوشیدنش عین پدرتون باشه قبول میکنید

بقیه شرایط اکی باشه

چند مدتی باهاش رفت و آمد کن ببین طرز فکرش چه جوره اصلا آدم تغییر کردن هست یا کلا نسبت به تغییر واکنش منفی داره  

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهل تغییر نیست

خو پس بیخیال .

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

نه 

ظاهر نه باید توقعت خیلی بالا باشه جورج کلونی 

نه اینکه اصلا به دلت ننشسته باشه 

باعث مشکل مبشه 

من ب شخصه اصلا نمیتونم مرد ده سال بزرگتر 

ی جورایی خودخواهی اون مرد رو نشون میده چون حالا الان شرایط ازدواجش فراهم شده دختر تر گل ور گل میخواد بگیره 😑

بره با یکی چهار پنج سال کوچیکتر 

نه ظاهر نه باید توقعت خیلی بالا باشه جورج کلونی نه اینکه اصلا به دلت ننشسته باشه باعث مشکل مبشه من ب ...

کجای کاری خواهرم .عصری تو به تاپیکی یکی فرمود که اختلاف سنی ۲۰سال نرماله😏😏🫡🫡🫡

کجای کاری خواهرم .عصری تو به تاپیکی یکی فرمود که اختلاف سنی ۲۰سال نرماله😏😏🫡🫡🫡

من قضاوت نمیکنم دور باشه از همه خونه ها 

ولی دختر بیست ساله و مرد چهل ساله

همین میشه زمینه ی ک از شوهراشون پول میگیرن خرج دوست پسرای گوگولیشون میکنن 

من قضاوت نمیکنم دور باشه از همه خونه ها ولی دختر بیست ساله و مرد چهل سالههمین میشه زمینه ی ک از شوه ...

.اون دختری که می‌ره با سن باباش قطعا دنبال پوله .اونی هم که میر ه دنبال سن بچه ش فقط یه برده ی مطیع میخواد