2777
2789
عنوان

خطاب به پارتنرم

183 بازدید | 30 پست

من از این وضعیت خستم

من خودم خواستم پارتنر داشته باشم

ولی صدای دُهُل از دور خوش است

آقای محترم من خسته شدم تا بهت بفهمونم یه ذره از محبتات نسبت بهم کم شه من ناراحت میشم ، من آدم زودرنجیم ، اگه شب نیای چت کنیم من عمیقا ناراحت میشم ، من مجبورم برای اینکه شبها نخوابی فقط یه نوبت برای چت بیام نه صبح نه عصر فقط شب به شب بیام و باهات یه ساعت حرف بزنم ، اینجوری شاید از فرط دلتنگی بیدار بمونی حتی اگه خیلی خسته باشی ، ولی آخه بی وجدان فردا جمعه اس کار تعطیله خوب بیدار میموندی حرف میزدیم فردا تا ساعت یک ظهر میخوابیدی تو خودت به من اهمیت نمیدی پس توقع ابراز علاقه از من نداشته باش . بهم گفتی اومدی ببینمت موهاتو نبند من چرا باید بگم باشه میبندم حق نداری بهم دست بزنی فهمیدی اینقد منتظرت میزارم برای دیدار تا دلم خنک شه حالا حالا باید به همون یه ساعت چت قانع بشی گفتی اومدی پیشم میشه موهاتو میبافم گفتم یه بار باشه ولی اون یه بارم عمرا بزارم مگه تو خواب ببینی بزارم موهامو ببافی ولی دیگه واسه نیومدت ناراحتی مو نشون نمیدم میگم برام مهم نیست ولی تو دلم خیلی برام مهمه و تا مغز استخون ناراحت میشم ولی بدرک خودت میخوای باهات بد باشم دیگه هم عشقم بهت نمیگم بمونی برام هم نمیگم حالت جا بیاد اصلا چرا همیشه باید اینا رو بگم یه روز هیچ بهت نگم چی میشه هیچی نمیشه نترس نمیمیری 

پ.ن: اومد دردِ دلمو اینجا بگم خودش نیست و رفته خوابیده ولی من اگه حرفمو نمیزدم دق میکردم باید به یکی میگفتم🫠❤️

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

طولانی بود

ولی وقتی رفته خوابیده و تو دلخوری

این رابطه به درد هیچی نمیخوره تموم کن

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پارتنرت چند سالشه؟

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

شغلش چیه که اینقدر خسته هستن؟؟؟؟؟؟؟

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

شغلش چیه که اینقدر خسته هستن؟؟؟؟؟؟؟

مهندس برقه

دیشب تا ساعت ۲ شب حرف زدیم

امروز ساعت ۷ رفته سرکار

بعد از ظهرم میخوابید هر روز ولی این یه هفته ک میره یرکار نتونسته بخوابه بعد از ظهر

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

مهندس برقهدیشب تا ساعت ۲ شب حرف زدیمامروز ساعت ۷ رفته سرکاربعد از ظهرم میخوابید هر روز ولی این یه هف ...

حق داری 

ولی درکش کن اگر فقط همین امروز این رفتارو داشته