2777
2789
عنوان

شپش سر

140 بازدید | 19 پست

مانانی گُل اگه در مورد شپش تجربه ای دارین در اختیارم بزارین 

دخترم تازه رغته مدرسه سرش شپشی شده 

شامپو گرفتم براس زدم و شونه مخصوصم رو موهاش کشیدم تا حشره ها درومدن

اما تخمک هاش هنوز روی موهاشه خودم دونه دونه چک میکنم با ناخونم میکشمو ودرشون میارم

خسته شدم😔

بازم موهاش میخاره

چکار کنم😥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محلول پریم از داروخانه

دانشجو داروسازی_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

کوچیک که بودم یادمه مامانم با سرکه هم سرمو می‌شست

شامپو هم با یبار استفاده نتیجه نمیبینی چند باری باید استفاده کنی

لباساشم باید ضدعفونی کنی بندازیشون تو پلاستیک درشو ببندی تا شپشا خفه شن بمیرن چون رو لباسم هستن بالاخره

ببریش پیش دکتر هم بهتر کمکت میکنه تا زودتر نتیجه ببینی

امسال رو سر کن.ولی از سال دیگه شهریور ماه شامپو و اسپری دفع شپش بگیر .قبل از شپش زدن استفاده کن.مقنعه هم با شامپو شپش بشور.و بعد اسپری کن‌.بالش سرش و حتی موهاش هم اسپری کن.مطمین باش نمیگیره.الان هم هی تکرار کن تا رشک یا تخم باقی موندش از بین بره.اگرم بلنده کوتاه کن.

موهاشو از ته بزن ، خودتم احتنالش زیاده بگیری

شپش خیلی عذاب اوره 

مو رو برنی راحت میشی استرست هم از بین میره

وگرنه تو روسری و پتو و لباس میره بیچاره میشی

موهای دوتاتونو بزن

وگرنه هی دوباره کاری و دوباره کاری میشه ، خیلی اذیت میشی

کی میگه دختر من رفت مدرسه اومد گفت سرم میخاره سریع شستمش الان هیچی نیست دیگه یه روز بود فقط

عه ببخشید بابت نظرم

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔