2777
2789
عنوان

در مورد خرج کردن پول مشکل دارم

371 بازدید | 22 پست

حیفم میاد پولامو خرج کنم. از خودم درآمدی ندارم. هر ماه یه مبلغی رو برام میزنن ولی حساب و کتاب نداره به طور میانگین ماهی ۶ میل. دانشجو ام تو یه شهر دیگه درس میخونم البته چون راهم نزدیکه بعد تموم شدن کلاسام برمیگردم خونه.( فقط ۳ روز تو اون شهر میمونم ) ولی خیلی حیفم میاد پولامو خرج کنم چون خرج چیزای چرت و پرت میشه اکثرا و تا حالا خیلی پول حروم کردم عذاب وجدان دارم 🥲💔

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم خب جلو خودتو بگیر چیز چرت و پرت نخر هزینه های ماهیانتو حساب کن ببین اونا چقدر میشه واسشون بزار ...

باید هزینه هامو بنویسم اونم حوصله میخواد 😑

خرج کن لذتش روببرهرچیزی حتی اگه چرت و پرته اماحالتوخوب میکنه ارزش خریدن داره اما مقداری ام پس اندازک ...

پس انداز که اصلا خنده داره یا این اوضاع ولی حداقل باید مدیریتش کنم خرج چیزای بی فایده و الکی نشه

عزیزم ی کاغذو و ی خودکاره بزار دم دستت بنویس نمیخوای کار سختی انجام بدی خب😐😐😐😐😐😐

از بس که من وسعتم زیاده 😅

قبلنا تو اپلیکیشن موبایلم می‌نوشتم...

چه دلی داری خرج نمی کنی😂😂

من همه رو خرج می کنم تازه کمم میارم

تو چطور تو دانشجویی لازمت نمیشه خرج کنی؟

هیچی نمیتونم پس‌انداز کنم

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد    :https://harfeto.timefriend.net/17222851450537

عزیزم‌ گرونیه خب مقصر نیستی من از ماه قبل تو تعجبم🥲هیچی نمیخرما برا خودم ولی نمیدونم پولام چی میشن🥲انقد غصه میخورم غصه خودمو نه ها غصه مملکتو مردمو مردها خانوما دخترای دانشجو 

👩‍🦯👩‍🦯

چه دلی داری خرج نمی کنی😂😂من همه رو خرج می کنم تازه کمم میارمتو چطور تو دانشجویی لازمت نمیشه خرج کن ...

خرج می کنم بابا در عرض دو روز ۱ میلیون و پنجاه تومنم رفت که ۷۰۰ تومنش فقط لوازم آرایشی و مراقبت پوست بود...

خرج میشه اما خودم حس می کنم جای درست و منطقی نه 

مثلا بسته اینترنتم خیلی زود تموم میشه