2777
2789
عنوان

سر درد در بارداری کمک

47 بازدید | 11 پست

پنج شیش روزه سردرد دارم 

استامینوفن خوردم فایده نداشت!!!! 

فشار و قندمم نرمال!!! 

راهکاری دارید رفقا 

دیوونم کرده 

پشت سرمه (بالاتر از گردن) 

میادو میره ولی درسته خفیف اما رو مخمه😔😭

اگه مطمئنی از فشار خون نیس

طبیعیه

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مطمئنی از فشار خون نیسطبیعیه

نه خودم با دو تا دستگاه چک میکنم نرمال 

همش یازده رو هشت 

دکترمم دیروز چک کرد نرمال بود 

راهکار بدید لطفا، دردش تا چند روز میمونه؟ شما تجربه دارید؟ 

نه خودم با دو تا دستگاه چک میکنم نرمال همش یازده رو هشت دکترمم دیروز چک کرد نرمال بود راهکار بدید لط ...

ببین تو بارداری حتی اگه شاخم دربیاری میگن طبیعیه

داروی زیادی هم نمیشه خورد باید تحمل کنی

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
نمیدونم از ظهر درد میکنه فردام ک جمعه اس لعنتی دکتر نیسزدم تو نت میگ عوارض بارداری تا حدودی اگ شدید ...

عزیزم یه کاری کن شاید عفونت داری، امشب که هیچی اگه تا فردا خوب نشدی، پیاز رنده کن آبشو یک قطره بریز تو گوشت، میدونی که ضرر نداره اصلا و فقطم یک قطره بریز 

من فکر کنم عفونت کرده 

عزیزم یه کاری کن شاید عفونت داری، امشب که هیچی اگه تا فردا خوب نشدی، پیاز رنده کن آبشو یک قطره بریز ...

جدی یعنی خوبه 

دستت درد نکنه حتما فردا صبح اینکارو میکنم ممنون ازت 

توام واسه سردردت ب نظرم کیسه آبگرم بزار دور گردنت شاید گرفتگی یا قولنج باشه ول کنه

جدی یعنی خوبه دستت درد نکنه حتما فردا صبح اینکارو میکنم ممنون ازت توام واسه سردردت ب نظرم کیسه آبگرم ...

اگه عفونت داشته باشه گوشت عالیه براش 

اگرم عفونت نداشته باشه بی تاثیر 

ولی در کل بی ضرر هست 

یعنی نگرانی نداشته باش