2777
2789

بخاطر اختلاف سن ردش کردم  وگرنه شرایطش خییییییلی خوب بود

پارسال  حسابدارم ی خسارت کاری  بهش زده بود بنده خدا چیزی نگفت

امسالم کلی تاکید کرد اینجوری نشه ها توروخدا ایندفعه حواستون باشه ها

بعد دقیقا حادثه پارسال تکرار شد🤦🏻‍♀️

زنگ زده بود گله کرده بود

بعد خودم زنگش ردم گفتم جایگزینش کنم؟ گفت نه حق نداری نمیخواد قبول نکرد

حقیقتا خوشم اومد اینجا جنتلمنانه عمل کرد🥲😂

خدایا کاش همینو ۷،۸ سال دیر تر دنیا اورده بودی اختلاف سنمون کمتر میشد من بله رو میدادم😭😂

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

امشب چخبره؟؟ یهو همه می‌خوان عروس بشنو از خاستگارای لارجشون میگن؟؟

کجا از لارج بودنش گفتم؟🥲😂

رفتارش قشنگ بوود برام

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا کاش۵سال دیرتر به دنیا می اومدن🤣

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
اره بخدا ☹ همه شرایط رو داره فقط همین سنش 🤦🏻‍♀️این شانس منه😂💔

غصه نخور منم چند تا از این خواستگارا داشتم 

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.