2777
2789

دوستم خیلی وقته دوستیم هفت سالی هست 

شوهر داره ، استوری ناجور میذاشت ، اگه قیامت قصه باشه تورو من کجا ببینم و .. 

بعد پرسیدم کی فوت شده،؟ گفت پسرخالم 

ولی هممه اششش استوری ناجور عاشقانه غمگین میذاشت امروزم دیدم عکس لباس نوزاد گذاشته نوشته: نمیدونم شاید تو این شرایط بهترین پناه من بودی 

بعد ازش پرسیدم  شوهرت پسرخالت بود؟ 

خب من به فکر افتادم 😫 چی کارکنم ضایع هست؟

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

خیلییییی

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عمدا ازش پرسیدی؟

😐 نه 

خب دوستمه میخوام ببینم شوهرش فوت شده یا نه؟ زشته که من ندونم نه تسلیتی. نه رفتم پیشش عمدا چی

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

خب بدونی مثلا کاری از دستت برمیاد

نه والا… پاک کردم پیاممو واقعا کاری از دستم برنمیاد فقط فضولیه انگار

😐 نه خب دوستمه میخوام ببینم شوهرش فوت شده یا نه؟ زشته که من ندونم نه تسلیتی. نه رفتم پیشش عمدا چی

اگه شوهرش بود که میگفت شوهرم نه پسرخالم🫥

برای عبور از ترسهایت با آنها مواجه شو  
😐 نه خب دوستمه میخوام ببینم شوهرش فوت شده یا نه؟ زشته که من ندونم نه تسلیتی. نه رفتم پیشش عمدا چی

اگه شوهرش بود که که می‌گفت شوهرم 

نکه بگه پسرخالم 

برای شادی روح اونی که توذهنمه صلوات میفرستی؟مث خودم تنها بود و تنهام مرد 💔

اگه شوهرش بود که میگفت شوهرم نه پسرخالم🫥

اخه عزیزم زن شوهر دار چرا باید این همه برای پسرهالش عاشقانه بذاره😐 لابد نمیخواسته بگه حوصله نداشته حقم داره.. منم حذف کردم پیامم و