2777
2789

واقعیت اینه که دخترا واقعا چیزی که براشون مهمه حسیه که تز طرق مقابل میگیرن،نه ظاهرش(حالا همه دخترا نه.اکثریت احتمالا)

یا مثل اون جمله که میگن پسر خوشگله کسه که به پارتنرش حس پرنسس بودن میده.نه اینکه واقعا خیلی خوشگل باشه

واقعا دخترا اگه کسیو داشته باشن که با تمام وجود درکشون کنه و بهشون گوش بده،این حسو دارن که خوشبخت ترین آدم دنیان

کسی هم که مثل سلنا حرف مردم براش مهم نباشه همیشه موفقه

هیچی اتفاقی نیست...هر سختی یا قشنگی ای توی زندگی ما کاملا برنامه ریزی شدست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا همینه:) 

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

سلنا حرف هیچکس براش اهمیت نداشت الان داره خوش خرم با همسرش زندگی می‌کنه کسی که از جمله این انتخاب خودمه باید براش احترام قائل باشی پیروی کنه باید انتخاب سلنا رو درک بکنه ما چیکار به قیافه شوهرش داریم مهمه این که اون دو تا کنار هم دیگه حس خوبی میگیرن و به این باور رسیدن که میتونن با بهم دیگه زندگی مشترک داشته باشن

من لُرم از نسل کاسیت، من لُرم از نسل یوتاب،من لُرم از نسل بی بی مَریم بختیاری من لرم اصالت من نیاز به فریاد زدن نداردما سازنده تاریخ و آثار موزه ها هستیم اصالت ستودنی لر بختیاری دودَر زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره ویسکا بارسا ویسکاااا کاتالونیا 

زیادم زشت نیس بنده خدا ‌

اره ولی خب همیشه مردم حرف واسه زدن دارن 

آدم هم اگه عاشق کسی باشه به نظرش زیبا تر از اون وجود نداره

همین آدم به خودش برسه از صد تا خوشگل خوشگل تر میشه ولی کلن به همه زوجا انتقاد میشه یکیو میگن پیره یکیو میگن چاقه یکیو میگن پر موعه یکی رو میگن زیادی بزرگه 

اتفاقن شوهر سلنا رو خیلی میپسندم موفق و باحاله یکم کاراش چندش هست ولی خب به من چه  

حرف کلیت درسته اما انتقاد ها به پسره به خاطر یه سری موضوعات مثل پدوفیلیه

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
حرف کلیت درسته اما انتقاد ها به پسره به خاطر یه سری موضوعات مثل پدوفیلیه

نمیدونم والا اینارو نشنیدم

نمیدونم والا اینارو نشنیدم

انگار یه مدت پسره تو تیک تاش چند سال پیش عکس پاهای برهنه پسر بچه و این چیزا میذاشته...

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤