2777
2789

من نوزده سالمه و موهامو رنگ کردم

فردا یه مهمونی دعوتیم همه فامیل هستن

توی این جماعت دختر مجرد دل نداره و نمیشه مو رنگ کنه یا ابرو برداره

من اینکارو کردم عزیز من راه درازی رو هم اومدم تا به کوچک ترین دلخوشی ها برسم به عنوان یه زن

مطمئنم خیلی چشم انگشت سمتم میاد حتی ممکنه توی روم هم بهم بگن چشمای زیادیم قراره خیره بمونه

پشت سرمم حتمااااا حرف میزنن

بنظرتون برم؟

نرم بهتر نیست بخواطر کودنی این جماعت ممکنه مامانم ناراحت شع

اگر کسی پرسید چرا رنگ کردی من متاسفانه زبون به دندون نمیتونم بگیرم‌مستقیم میگم دوست داشتم به شما ارتباطی نداره

به هر حال که میبنن حتما برو

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعوا میشه😂

جماعتی ک انقد ب درک و فرهنگن حقشونه ک باهاشون تند برخورد کنی

اخه به تو چه دختر مردم دوس داشته موهاشو رنگ کرده 

باباش راضی مامانش راضی خودش راضی گور بابات احمق

اخه نون تو کم میشه با رنگ موی این دختره بیچاره

بابا بیخیال موهای توعه، چرا باید اونا الکی دخالت کنن

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد...                                                                                                                                       (کاربری دست دو نفره) 

کار خوبی کردی دخترای خواهر شوهرم هنوز دبیرستان  هستن موهاشون رنگه خیلیم قشنگه من خوشم اومد البته از این رنگ جیگیلی های قشنگ 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن