2777
2789

اون وقت من هیچ حسی بهش ندارم 

نزدیک هفت ساله که باهاشم ولی انگار این بشر طلسم شده هیچ وقت پول نداره همیشه سردرد داره همیشه مریضه 

یک بار بهش خیانت کردم همش میگه میترسم خیانت کنی نماز میخونه خدا کمکم کنه شاید همه چی درست بشه بیام بگیرمت سریع تر 

ولی خب اندامش خیلی خیلی لاغره قیافش هم جالب نیست 

من متاسفانه خیلی عاشق اونی شدم که یک بار بهش خیانت کردم بااین ک پسره حتی ازم یک سال کوچیک تر بود ولی حس میکنم احساس مردانگی بیشتری بهش داشتم 

تازگی ها شمارشو دادم به دوستم ( اکسم ) گفتم باهاش صحبت کنه جواب نداد گفت فعلا نمیتونم صحبت کنم ولی انگار جوری صحبت میکرد می‌شناخت رفیقمو انگار 

می‌خوام برم بیینمش هر طور شده فقط یک بار دیگ 

به نظرتون کارم اشتباهه ؟؟

تورو خدا میخواید فوش یا چیزی بدید برید بیرون از تاپیکم به اندازه ی کافی ناراحت هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دل پسره میشکنه برات مهم نیس اینکه بقولی داره تلاش می‌کنه همچی راستوریس بشه بیاد جلو پس دوست داره، اگه نمیخوایش تمومش کن خیانت محسوبه اگ بری دوباره ببینیش حتی واسه یه دفه🤷

و‌َهیِچکَس‌نَخوآهَد‌فَهمیِد‌چِه‌گُذشِت‌تآ‌گُذَشِت..

متاسفانه اون پسر عزت نفس درستی نداره و دچار خلا و وابستگیه، بخاطر همین ب تو فرصت میده ک بهش آسیب بزنی، اگر عزت نفسش اوکی بود و وابستگی نداشت و شخصیت قدرتمندی داشت ب هیچ وجه اجازه نمیداد اینجوری آسیب بزنی بهش ! 

اگر صادقانه و منطقی بهش بگی ک علاقه ای نداری و محترمانه بکشی کنار ، بهترین کاره،اون بخاطر ضعف خودش آسیب میبینه، ولی اگر ب طور سالم خداحافظی کنی کمتر آسیب میبینه

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊