2777
2789

نظرمو می نویسم    بعد یه نگاه میکنم   بعد متنمو پاک میکنم میام بیرون از تاپیک 

دلیلشم میدونید چیه ؟ 

چند وقته که پست میذارم  بعد که از نی نی سایت خارج میشم دوباره که وارد میشم کلی اعلان که مثلا ۱۰ نفر شما رو پسندیدند   میزدم ببینم کدوم پست 

میدیدم تاپیک ترکیده 

🥺🥺🥺

نمیدونم چرا وارد هر تاپیکی هم که میشم اکثرا منفجر میشن 

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

منم همینطور ولی من دلیل دیگه دارم. حوصله کسی ندارم. ریپ بزنه

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط تو نیستی عزیزم به جای اینکه افراد فحاش بی ادب دعوا راه بنداز تعلیق کنند بیخودی تاپیکای مردم میترکونند

سایت باید تحریم بشه این وضع درست کنند

✨هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص بدهند.شش سال پیش و اتفاقاتش تا ابد حل نشده ترین ناممکن ترین چیز زندگیم باقی میمونه۹۸🖤بگذرد این روزگار تلخ تر از زهر

منم همینطور ولی من دلیل دیگه دارم. حوصله کسی ندارم. ریپ بزنه

نمیدونم به قول شما حوصلمم نمیکشه   مثلا مینویسم میگم الان طرف بد برداشت ممکنه بکنه یه چیزی بگه   یا مثلا یه وقت چیزی نگم بریزن سرم   اینا هم از ذهنم عبور میکنه گاهی 

من میبینم زیاده نمیخونمش میام بیرون گاهی حال ندارم حتی نظرمم تایپ کنم

آره  منم اصلا حوصلم کم شده  بعضی موقع ها از خودم میپرسم اینجا چیکار میکنم ؟ 🥺

فقط تو نیستی عزیزم به جای اینکه افراد فحاش بی ادب دعوا راه بنداز تعلیق کنند بیخودی تاپیکای مردم میتر ...

اره جدیدا یه اشاره هم بشه به یه موضوعی میترکونن  مثلا مثل حجاب   میترکه   کار ندارن اصلا کسی که تاپیک زده چی گفته یا نظرات چی هستن 

ولی خیلی تاپیکا هم اشاره مستقیم دارنا 

ولی چند صفحه پیش میرن تا چند ساعتم هستن 

چون تو تاپیکای پرحاشیه میری

شاید یه دلیلش اینه   قبول دارم   اخه تاپیکای دانشگاه و اینا دوست ندارم  اصلا تو فازش نیستم   اونایی هم که مینالن انرژی منفی دارن  دعواهای خانوادگی هم شده گاها خوندم چند تایی   ولی اینا که حاشیه دارن برای سرگرمی یه کم بهترن از شانس منم میترکن  😅

اره جدیدا یه اشاره هم بشه به یه موضوعی میترکونن مثلا مثل حجاب میترکه کار ندارن اصلا کسی که تاپی ...

دقیقا اینجا فقط تاپیکای خاله زنکی دعوا درگیری خانواده شوهر خوب جلو میره

تاپیکای مفید میترکونند😂

✨هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص بدهند.شش سال پیش و اتفاقاتش تا ابد حل نشده ترین ناممکن ترین چیز زندگیم باقی میمونه۹۸🖤بگذرد این روزگار تلخ تر از زهر

من میخوام نظر بدم تا نصفه مینویسم بعد پاک میکنم میگم ولش کن چون یه عده میان میریزن سرم توهین هم میکن ...

اره آفرین انقدر پیش اومده برام این مدلی   مثلا گفتم چه بگم چه نگم  چه فرقی اصلا میکنه بود و نبودم   گفتن یا نگفتنم 

آره منم اصلا حوصلم کم شده بعضی موقع ها از خودم میپرسم اینجا چیکار میکنم ؟ 🥺

وای منم دقیقا خیلی کم میام ۳ روزه یه موضوعی ذهنمو درگیر کرده حال ندارم تاپیک بزنم

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

دقیقا اینجا فقط تاپیکای خاله زنکی دعوا درگیری خانواده شوهر خوب جلو میرهتاپیکای مفید میترکونند😂

دقیقا آفرین گل گفتی  تاپیکایی که میرن پربازدیدی هم گاها ارزش خوندن هم ندارن   منم اکثرا ۱۲ شب به بعد نیستم گوشیمو میذارم پرواز میخوابم    بعد که صبح میام میبینم تاپیک پر بازدیدا هم قفلن 😂😂😂