2821
2789

دخترم ۵سالشه سه ساعته دارم باهاش کار میکنم مفهوم (زیر.رو) بهش یاد میدم یاد نمیگیره 

اصلا انگار نمیفهمه زیرمیز یعنی چی 

روی میز یعنی چی 

مثلا یه دستمال بهش میدم میگم ببر بزار زیر میز 

نمیدونه کجا بزاره 

حرف اول و اخر  کلمه رو نمیفهمه یک هفته ست روزی سه ساعت حرف اول و اخر رو دارم بهش اموزش میدم اصلا نمیفهمه 

این بچه نرمال نیس یا من زیادی سخت گیرم ؟؟؟

فکر کردید آموزش ابتدایی یک کار ساده است که از هر کسی برمی‌آد؟!

نخیر. یک کار تخصصیه. و به پشتوانه‌ی تحصیل در رشته‌ی آموزش ابتدایی و مسلط بودن به جنبه‌های مختلفی از مهارت آموزش، روانشناسی کودک، فرایندهای مغزی کودک در حال رشد، استعداد و علاقه به تعلیم و... است!

و بسیار بسیار مهم و مسئولیت برانگیز! 

چون کودکی که پایه‌های آموزشش درست شکل بگیره بقیه راه براش همواره و برعکس اگر دچار کج‌فهمی بشه عمری مشکل تحصیلی خواهد داشت.

اما متأسفانه تو تصور عامه، اینه که مثلاً اگر شغل و مهارتی نداری و کسی بهت کار نداده می‌تونی دیگه از پس درس دادن به بچه دبستانی یا کار تو پیش دبستانی بر بیای!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فکر کردید آموزش ابتدایی یک کار ساده است که از هر کسی برمی‌آد؟!نخیر. یک کار تخصصیه. و به پشتوانه‌ی تح ...

تو پیش دبستانی مربی اموزش کامل داده

فقط دارم تمرین میکنم باهاش قشنگ یاد بگیره

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز