2777
2789
عنوان

دلم میخواد به زندگیم پایان بدم🙂

72 بازدید | 14 پست

انقد خستما

خانوادم از ی طرف 

درسام از ی طرفم

شغلم از ی طرف

و تنبلی تخمدانم 

همشون از هر طرف تحت فشارم قرار دادن 

نمیدونم دیگه چیکار کنم

رفتم ی حرفه (آرایش دائم فیبروز و شید لب اینا) یاد گرفتم باید پیجمو درست کنم ولی گوشیم سامسونگه دوربینش خوب نیس باید ایفون باشه تا خطوط فیبروز قشنگ تو عکس بیوفته

درسامم اوار شدن رو سرم 

پریودم بزور قرص میشم

مامان بابامم هرروز دعوا میکنن امروز با صدای جیغ و دادشون از ساعت ۶ صبح بیدار شدم

۱۷ سالمه بعید میدونم هم سن و سالای من انقد تو فشار باشن انگار من استثنام این وسط

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هدفاتو کوچیک کن عزیزم. فکرای منفیرم دور بریز یه هدف رو تموم کن ی کم پول جور کردی حتما برو‌باشگاه روحیه ات بهتر میشه. منم تا سی سال کلی مشکل داشتم هر روز خونمون جنگ بود کاری از دست ما برنمیاد خودتو‌حیف نکن ارامشتو‌حفظ کن

و منی که مث تو۱۷ سالمه و کنکوریم و دارم از دست بیماری دوقطبی شکنجه میشم💔

هرکس یجور مشکل داره منم امروز میخواستم به زندگیم پایان بدم

ولی همیشه از این میترسم که الله ازم ناراضی بشه

خیلی کوچیکم واسه این دردا🥺

میفهمم 

از روانشناسی زرد و اینده درخشان و ... این چیزا متنفرم ک بخوام بهت بگم

اما یچیزی رو با مغز و استخون درک کردم ک بعد این دردا بعد این زخما تو رشد میکنی بالغ میشی 

شاید بگی خ دردددددد داره اره واقعا داره اما ازون رنج و شعله الماس میاد بیرون

دختری میشی ک میتونه هرکاری بکنه

و منی که مث تو۱۷ سالمه و کنکوریم و دارم از دست بیماری دوقطبی شکنجه میشم💔هرکس یجور مشکل داره منم امر ...

منم دقیقا از همین میترسم چون خدا خودکشی رو به شدت منع کرده

میفهمم از روانشناسی زرد و اینده درخشان و ... این چیزا متنفرم ک بخوام بهت بگماما یچیزی رو با مغز و اس ...

ای بابا 

کاش هیچوقت آدما مجبور نباشن قوی باشن

قوی بودن اصلا خوب نیس هیچکس ب میل خودش دوس نداره قوی باشه