2777
2789
عنوان

چقد پسر موبلند زیاد شده

322 بازدید | 28 پست

عجیب ترینش این بود سر یه کلاسای عمومیم پسره جوون از این سبیل کلفت ها که مثل قصاب هاس داشت

بعد موهای لخت بلندی داشت تا کمرش از منم بلند تر بود😂

تناقض سبیل پرپشت و سبیل خیلی جالب بود

کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موهاشون پررررر

حالا بیا من کچل رو ببین 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕 #متاهل💍🦋 خراب شد تصویرش حتی اگه خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش برف و پاکی برای تشبیهش محمد و عیسی برای تضمینش یا که شیطان برای تقصیرش  تمام شد،خراب شد تصویرش...

منم موهام بلنده از پشت میبندم ولی وقتی بازه و یک طرفه میکنم هیچکس نمیفهمه که موهام بلنده و همه فک میکنن نهایتش موهام تا ابرو هام بیاد ولی تا نوک زبونم میان😁😅فقط تو باشگاه بخاطر اینکه میاد جلو چشمم میبندم تا اذیتم نکنه حین تمرین

ولی ناموسا مو هارو هم میبندن نباید دخترونه ببندن میتونن یکم سبک پسرونه تر و مردونه تر ببندن لازم نیست حتما دم اسبی باشه😂