2777
2789

خب من زشتم خیلی بخوام در حق خودم لطف داشته باشم معمولیم 

بعد داشتم میگشتم وارد بوتیک شدم یه دختر خیلی خوشگل و ناز  چند تا شلوار انتخاب کرده بود معلوم بود نمیتونست تصمیم بگیره اتاق پرو هم باز 

پوکر فیس هم بود داشت برا اون پسرای فروشنده هم عشوه میومد حتی شنیدم پسره بهش میگفت میخوای برم واست قهوه بخرم 

بعد من دیدم جینا اف خورده 

معذب هم بودم از دیدن اونا یه جین از بالاترین قفسه انتخاب کردم 

رفتم پوشیدم بعد یکم اومدم بیرون از آیینه بزرگتر خودمو نگاه کنم یهویی دختره نگاهم کرد همه را گذاشت کنار گفت مدل اینو برام بیارین 

فکر کنم دید تو پام قشنگه 

جالب بود برام و حس خوبی بهم داد 

👩‍🦯

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.