2777
2789
عنوان

خواهرزادم اتیسمه

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا۳سال اول هیچی ندیدم از پسرمهنوز هم دسشویی رو یاداوری میکنم بهشمیدونم خدا ی روز معجزه رو برامون روم ...

خوبه شما حداقل بچتون میفهمه دستشویی یعنی چی ماکه اصلا نمیدونه حتی اعلام کنه ۲۴ساعته پوشکه

خوبه شما حداقل بچتون میفهمه دستشویی یعنی چی ماکه اصلا نمیدونه حتی اعلام کنه ۲۴ساعته پوشکه

من۴سالگی پوشک رو گرفتم گل

روزانه۲۰ـ۳۰شلوارک رو بند رخت بود تا یاد گرفت

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
میشه بپرسم چجور یادش دادین؟خودتون یاد دادین یا کاردرمان؟

از درمانگرپرسیدم

شما اول ببین بچه،دسشویی نگفتنش ،مشکل رفتاریه،یا مشکل حسی

مشکل حسی یعنی نمیفهمه که الان جیش داره مثلا

رفتاری اگه باشه،یجوری متوجه میشین،مثلا این پا اون پامیکنه،خودشو نگه میداره

هرکدوم از اینا راهکار دارن

حسی باشه،باید ماساژ داده بشه

رفتاری باشه خب هر ی ربع نیم ساعت مادر حواسش باشه،ببره کم کم میشه ی ساعت یکبار،دوساعت یکبار و .... تا یادمیگیره

از درمانگرپرسیدمشما اول ببین بچه،دسشویی نگفتنش ،مشکل رفتاریه،یا مشکل حسیمشکل حسی یعنی نمیفهمه که الا ...

فقط میدونم یه لحظه میشینه کارشو میکنه و تمام براشم مهم نیست پوشک باشه یانه درهرصورت کار خودشو میکنه بعضی وقتا هم پیش اومده بعد اتمام دستشویی یه چیزی گفته که به ما بفهمونه دستشویی کرده وگرنه از قبل هیچی اعلام نمیکنه

اصلااا

وایی چه سخت  پس ادم چطور ریسک کنه 😢

✌ 👍😂میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

فقط میدونم یه لحظه میشینه کارشو میکنه و تمام براشم مهم نیست پوشک باشه یانه درهرصورت کار خودشو میکنه ...

ی لحظه میشینه یعنی فهمیده که الان جیش داره که نشسته،درسته؟

😢 بمیرم برا دوتاشون💔 ببخشید اوتیسم تو ازمایشاتو سونو معلوم نمیشه؟

هیچ جوره مشخص نیس

حتی باازمایش ژنتیک،که خانواده فرستادن المان.باز بچه بعدی هم دچارش شد

هیچ جوره مشخص نیسحتی باازمایش ژنتیک،که خانواده فرستادن المان.باز بچه بعدی هم دچارش شد

💔خدایا چقدر سخت 😢😭 دیگه ادم خیلی سخت میتونه ریسک کنه😔 

✌ 👍😂میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

اگه کسی اینو بهتون گفت بدون که چرت گفتهدرمان صددرصدی نداره اما تا۹۰درصد ممکنه حل شه،چه بسا بعضیا کلا ...

واقعا درمان داره

چون همه جا میگن نداره

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰