2777
2789
عنوان

خواهرزادم اتیسمه

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 58 پست
هیچ جوره مشخص نیسحتی باازمایش ژنتیک،که خانواده فرستادن المان.باز بچه بعدی هم دچارش شد

عریزم مربوط به ژنتیک هست یا تو بارداری تون ویتامین زیاد مصرف کردید؟؟ استرس زیاد داشتین؟؟ یا زایمان زودرس داشتین ؟؟

ببخشید اگر اینو میپرسم امیدوارم ناراحت نشید

بله

مشکلش رفتاریه.کارتون راحت تره

فقط اینکه این بچه ها اصلا نباید سرزنش شن،دعوا ببینن،جلوش جروبحث هم نشه،همه ایناباعث مرگ سلول های مغزیشون میشه و جبرانش ناممکن

طبع غذاییشو گرم کنین

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا درمان دارهچون همه جا میگن نداره

اون اصلی درمان نداره،تو ایران متاسفانه بچه مثلا از۲۰فاکتور،شاید دوسه تاشو داشته باشه،سریع میگن تو طیفه.درحالیکه ممکنه اختلال تاخیری،حرکتی یاچیزدیگه ای باشه

تمرین وتکرار و ماساژ اینقدری روبراهشون میکنه که بتونن مدارس عادی برن(نمونش پسرمن)

شاید ده سال دیگه پسرم حرف نزنه،اما میتونه ی آدم مستقل باربیاد.شاید نتونه تو دعوا از خودش دفاع کنه،اما میتونه روزمره رو بگذرونه

ولی دنبال درمانش نباشی،میشن مثل معلول ذهنی

همه اینا برمیگرده ب اینکه،این قضیه رو بپذیری.گریه زاری چاره اش نیس

عریزم مربوط به ژنتیک هست یا تو بارداری تون ویتامین زیاد مصرف کردید؟؟ استرس زیاد داشتین؟؟ یا زایمان ز ...

ژنتیکه و از مادر منتقل میشه

منتهی مغزسالمه،برای همین نشون داده نمیشه تو ازمایشات.

راحت تر بگم،مشکل نرم افزاریه،سخت افزاری سالمن

روح و روان ی ادم که مشکل داره،طبیعتا با سیتی اسکن وسونو مشخص نمیشه

اینم همونه

البته اون مدلی که درمان نداره و سطح ۳میشه بگیم،کلا اناتومی بدن هم متفاوته.نیازدارن ب سمعک وعینک،پاهاشون کشیده تره،کلا استخوون بندی متفاوته

اون اصلی درمان نداره،تو ایران متاسفانه بچه مثلا از۲۰فاکتور،شاید دوسه تاشو داشته باشه،سریع میگن تو طی ...

انشاله خدا کمکت‌کنه و موفق باشی 

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

ژنتیکه و از مادر منتقل میشهمنتهی مغزسالمه،برای همین نشون داده نمیشه تو ازمایشات.راحت تر بگم،مشکل نرم ...

ولی من مطمعنم این ژنتیک از طرف پدرش اومد چون فک وفامیلای اونا مشکوک به این اختلالن 

ژنتیکه و از مادر منتقل میشهمنتهی مغزسالمه،برای همین نشون داده نمیشه تو ازمایشات.راحت تر بگم،مشکل نرم ...

شما این حرف هارو از کجا پیدا کردین !!!اتفاقا ژنتیک از سمت پدر هست ..

شما این حرف هارو از کجا پیدا کردین !!!اتفاقا ژنتیک از سمت پدر هست ..

این طیف طبق مقالات گفته شده از سمت مادر.اگه نیازه که منابع رو میفرستم واستون

حالا از سمت پدر،باشه.فرقی تو اصل ماجرا داره؟؟مهم اینه درمان بشن تا آرامش به خانواده برگرده.توکل برخدا

این طیف طبق مقالات گفته شده از سمت مادر.اگه نیازه که منابع رو میفرستم واستونحالا از سمت پدر،باشه.فرق ...

من هشت سال درگیر طیف پسرم هستم و اطلاعاتم هم به اندازه خودم خوبه و هرگز همچین چیزی رو نشنیدم ....