2777
2789

تو بیمارستان داره سکته میکنه نمیدونیم چجوری آرومش کنیم شوهرشم دادو بیداد کرد که من بچه ی مریض نمیخوام اونهمه پول خرج کردم یه بچه ی نرمال ب دنیا بیارم

زندگیشون کلا داغون شده 

بااین وضع دختره میگه من این بچه ی نحسو نمیخوام چطور ممکنه نه آنومالی تشخیص بده نه ان تی نه هیچی ولی الان این جلوم باشه 

اصلا نمیدونم پس اگ سنوها الکین چرا میریم سنو؟؟

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اي خدا استرس هميشه منم بود حتي يكبار تو نت خوندم يه اقايي نوشته بود بجش با اينكه ازمايش سلفري هم داد ...

من ده روز بعد بچم ب دنیا میاد اعصابم داغون شده 

بچه ی من اگ مشکلی داشته باشه زندگیم از هم میپاشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا حالا که بدنیااومده این حرفا چیه بهش میزنن

اون بچه رو هر خانواده ای نمیتونن بزرگ کنن شرایطشم خاصه مشکل قلبی اینام داره ریه هاش هم عفونت دارن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اون بچه رو هر خانواده ای نمیتونن بزرگ کنن شرایطشم خاصه مشکل قلبی اینام داره ریه هاش هم عفونت دارن

بازم دلیل نمیشه نحس باشه.

چیزیه که از ژن مادرو پدرش بهش داده شده.

دیگه که نمیشه سقطش کرد.

نمیدونم بعضیا اصلا چرا مادر میشن وقتی چنین احتمالاتی وجود داره

مگه دست خودش یوده بچش داون به دنیا بیاد، الان دیکه وقت این حرفا نیست، اون مادر الان خودش از همه بیشت ...

بحثشون اينه جرا اينهمه سونو تشخيص نداد حق هم دارن خدايي اينهمه هزينه كن سونو ها رو برو اخرش اينجور بشه

واقعا سخته واقعااااا ، ولی اون بچه گناهی نداره چرا میگه نحس 

پسردایی منم بچش سندرومی شد الان ۸ سالشه یعنی بهترینا رو براش فراهم میکنه منتها هم بچه زجر میکشه هم پدرومادر از ترحم دیگران آدم میخواد خودشو بکشه

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که 
بحثشون اينه جرا اينهمه سونو تشخيص نداد حق هم دارن خدايي اينهمه هزينه كن سونو ها رو برو اخرش اينجور ب ...

همیشه در بهترین شرایط هم درصدی خطا وجود داره ولی واقعا دردناکه بخصوص برای مادر

بازم دلیل نمیشه نحس باشه.چیزیه که از ژن مادرو پدرش بهش داده شده.دیگه که نمیشه سقطش کرد.نمیدونم بعضیا ...

جرا متوجه حرفش نميشيد؟! ميكه اينهمه سونو رفته جرا تشخيص ندادن اكه تشخيص ميدادن تا يه هفته اي مجوز سقط هم داشن