2777
2789
عنوان

اگر کسی رو دوست داشتین

124 بازدید | 15 پست

این سوال برای خودم نیست. اگه دختری پسری رو دوست داشته باشه میگه چطور متوجه اش کنم؟ هردو سن بالای 23،24 پسر نزدیک 30. اشنای خانوادگی ان ولی شهرهای جدا . هم رشته و همکار ان . سطح خانوادگی یکی ولی خب چون اشنای خانوادگی ان نمیتونه پیشنهاد بده .دوستم اینستا ایناهم نداره قبلا داشت که پسره درخواستشو تو اینستا قبول نکرده( البته اکانتش ناشناس بوده ) 

🌸

برای مردا مهم نیس ک ی دختر دوسشون داره یا نه، تنها چیزی ک براشون اهمیت داره و داغشون میکنه اینه ک خودشون ی دخترو دوس داشته باشن، هر گونه دست و پا زدن اضافه 

هم ،حاصلی جز طرد شدن نخواهد داشت.

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بودم به یه بزرگتر مطمئن میسپردم که بهش اطلاع بده

اینجوری زشت نیست؟ میترسه بعدا پسره تو سرش بزنه که تو اول پیشنهاد دادی. البته انگار پسره یه نگاهایی داشته بهش  

🌸

برای مردا مهم نیس ک ی دختر دوسشون داره یا نه، تنها چیزی ک براشون اهمیت داره و داغشون میکنه اینه ک خو ...

دقیقا . منم میگم اگر خودت پیشنهاد بدی فردا پس فردا تقی به توقی خورد میگه تو خودت پا پیش گذاشتی و …

🌸

من جای پسره بودم میرفتم شهر دختره میرفتم محل کار یا محل تحصیلش باهاش حرف میزدم

اره خب اونم اگه میخواست میومد پا پیش میذاشت . حتما خیلی دلش پیشش نیست

🌸

دقیقا . منم میگم اگر خودت پیشنهاد بدی فردا پس فردا تقی به توقی خورد میگه تو خودت پا پیش گذاشتی و …

اگر حرف تو گوشش نمیره ، بذار اون پسر خودش بهش قانون های رابطه رو یاد بده، البته با رنج دادنش! 

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

اره خب اونم اگه میخواست میومد پا پیش میذاشت . حتما خیلی دلش پیشش نیست

ارع دیگ، حتی ی درصدم دلش پیشش نیس، مردا اگ حسی ب ی دختر داشته باشن ، قطعا نمیتونن جلو خودشون رو بگیرن ک نرن سراغش

ارع دیگ، حتی ی درصدم دلش پیشش نیس، مردا اگ حسی ب ی دختر داشته باشن ، قطعا نمیتونن جلو خودشون رو بگیر ...

چقدر زخمی و کارکشته ی  این قضیه ای سیسی🥲گور بابای پسرا که حس میکنن دنیا دور اونا میگرده

🌸

چقدر زخمی و کارکشته ی این قضیه ای سیسی🥲گور بابای پسرا که حس میکنن دنیا دور اونا میگرده

زخمی نیستم گلم فقط مردا رو خوب شناختم ، دقیقا همونجور ک هستن ، مردا هرگز نمیتونن ب ی زن  زخم بزنن ، مگر اینکه اون زن خودش چنین اجازه ای بهشون بده .

زخمی نیستم گلم فقط مردا رو خوب شناختم ، دقیقا همونجور ک هستن ، مردا هرگز نمیتونن ب ی زن زخم بزنن ، ...

ببین حتی اونا که ادم میگه نه این فرق داره با بقیه. اونم دقیقا یه زخمی میزنه که بدونه همه عین همن 

🌸

اینجوری زشت نیست؟ میترسه بعدا پسره تو سرش بزنه که تو اول پیشنهاد دادی. البته انگار پسره یه نگاهایی د ...

محترمانه تر و بهتره

الان دیگه زمانه ای نیست که به خاطر این چیزا تو سر بزنن

ببین حتی اونا که ادم میگه نه این فرق داره با بقیه. اونم دقیقا یه زخمی میزنه که بدونه همه عین همن

ذات همه مردا عین همه، فقط قد و هیکل و شغلشون باهم متفاوته