این سوال برای خودم نیست. اگه دختری پسری رو دوست داشته باشه میگه چطور متوجه اش کنم؟ هردو سن بالای 23،24 پسر نزدیک 30. اشنای خانوادگی ان ولی شهرهای جدا . هم رشته و همکار ان . سطح خانوادگی یکی ولی خب چون اشنای خانوادگی ان نمیتونه پیشنهاد بده .دوستم اینستا ایناهم نداره قبلا داشت که پسره درخواستشو تو اینستا قبول نکرده( البته اکانتش ناشناس بوده )
برای مردا مهم نیس ک ی دختر دوسشون داره یا نه، تنها چیزی ک براشون اهمیت داره و داغشون میکنه اینه ک خودشون ی دخترو دوس داشته باشن، هر گونه دست و پا زدن اضافه
هم ،حاصلی جز طرد شدن نخواهد داشت.
تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دقیقا . منم میگم اگر خودت پیشنهاد بدی فردا پس فردا تقی به توقی خورد میگه تو خودت پا پیش گذاشتی و …
اگر حرف تو گوشش نمیره ، بذار اون پسر خودش بهش قانون های رابطه رو یاد بده، البته با رنج دادنش!
تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊
ارع دیگ، حتی ی درصدم دلش پیشش نیس، مردا اگ حسی ب ی دختر داشته باشن ، قطعا نمیتونن جلو خودشون رو بگیرن ک نرن سراغش
چقدر زخمی و کارکشته ی این قضیه ای سیسی🥲گور بابای پسرا که حس میکنن دنیا دور اونا میگرده
زخمی نیستم گلم فقط مردا رو خوب شناختم ، دقیقا همونجور ک هستن ، مردا هرگز نمیتونن ب ی زن زخم بزنن ، مگر اینکه اون زن خودش چنین اجازه ای بهشون بده .
ببین حتی اونا که ادم میگه نه این فرق داره با بقیه. اونم دقیقا یه زخمی میزنه که بدونه همه عین همن
ذات همه مردا عین همه، فقط قد و هیکل و شغلشون باهم متفاوته