2777
2789
عنوان

امروز ی زنه تو خیابون

244 بازدید | 21 پست

با ماشین تو بولوار زد ب یه ماشین دیگه بعد مرده پیاده شد از ماشین شروع کردن داد و بیداد کردن دعواشون شد مرده داشت فحش میداد زنه زنگ زد ب شوهرش انتظار داشتم شوهرش بیاد از زنش دفاع کنه اونم اومد کلی با زنه بدبخت دعوا کرد خاک تو سرت فلان اونم با صدای بلند جلوی همه زنه بدبخت فقط میلرزید خیلی دلم براش سوخت چقدر مردا بی‌غیرت شدن اون لحظه دلم میخواست ازش دفاع کنم ولی روم نشد مقصر زنه بود ولی حقشم این نبود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه شوهر گاوی

حالا من یه بار تصادف کردم البته مقصر نبودم زنگ زدم شوهرم میگفت فدا سرت اصلا استرس نداشته باش،گفتم والا استرس ندارم خیالت راحت😆

هزاربار پیاده طواف کعبه کنی،قبول حق نشود گر دلی بیازاری☘

ریدم پس کله مردی ک مواقعی ضروری به جا اینکه پشت ناموس خودش باشه اونم یکی از گوه خوراش بشه 

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

چی بگم تو عصبانیت و این گرونی مرده نتونست جلو خودش و بگیره دیگه

ربطی نداره 

ماشین برای خودم هست خرج و مخارج ماشین رو هم خودم میدم 

حتی اگه کسی بهم بزنه هم شوهرم با من دعوا می کنه البته وسط خیابون نه 

شاید اگه من مقصر باشم اون کارو هم بکنه 

چند بار شده سر اینکه یکی بهم زده کلی با هم دعوا کردیم 

البته الان دیگه اینکارو نمی کنه چون می دونه اگه دعوا راه بندازه کلا برای خودش بد میشه 

مامان من تصادف کرده بود من بیشتر از بابام حرص خوردم وقتی ماشین دیدم نصف ماشین رفته بود داخل

ولی بابام مامانمو مسخره میکرد میخندید 😐🤣

البته بابام موقعی رسید ک پلیسا رفته بودن کسی نبود 

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛