#ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّللِوَلیِڪَالفَرَج. این “نخوابیدم تا برسی” عجب لاو لنگوئجیه؛ خوش به حال کسایی که از این تکستها میگیرن.
#ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّللِوَلیِڪَالفَرَج. این “نخوابیدم تا برسی” عجب لاو لنگوئجیه؛ خوش به حال کسایی که از این تکستها میگیرن.
پس از نظر شما ادکلن بهتر از ساعته؟؟چقده قیمتش؟ اخه من نمیدونم ایشون چه بوعی رو میپسنده تلخ یا شیرین ...
واسه همین گفتم این سلیقه منه
البته من بد سلیقه نیسم
با ساعت حال نمیکنم من
عزیزم ببخشید پیامتونو دیر دیدم گلم. والا مردد بودم برای هدیه برای همین بود پاسخ ندادم
سوالی نپرسیده بودم فقط اون لحظه خودم اون هدیه رو میخواستم بدم خواستم یکی درباره اش نظر بده که شماهم دراین مورد پرسیده بودید و ازتون اجازه گرفتم فزستادم