2777
2789

برای اقای ۴۰ ساله اسپرت پوش ادکلن خوبه یا ساعت تا چهارتومان.

اگه ساعت خوبه بند چرم باشه یا استیل نقره ای یا طلایی کدوم؟

با چهارتومان ادکلن یا عطر بخرم یا ساعت

ادکلن

#ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج.   این “نخوابیدم تا برسی” عجب لاو لنگوئجیه؛ خوش به حال کسایی که از این تکست‌ها میگیرن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه برندی؟

مگامارع تلخ و تند و دوس داشتنی 

البته این سلیقه منه

#ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج.   این “نخوابیدم تا برسی” عجب لاو لنگوئجیه؛ خوش به حال کسایی که از این تکست‌ها میگیرن.

پس از نظر شما ادکلن بهتر از ساعته؟؟چقده قیمتش؟ اخه من نمیدونم ایشون چه بوعی رو میپسنده تلخ یا شیرین ...

واسه همین گفتم این سلیقه منه 

البته من بد سلیقه نیسم 

با ساعت حال نمیکنم من

من براتون پیام دادم کاش حداقل ارزش وقتی که گذاشتمو میدونستید وپیاممو جواب میدادید

عزیزم ببخشید پیامتونو دیر دیدم گلم. والا مردد بودم برای هدیه برای همین بود پاسخ ندادم

سرچ زدم مگاماره مدلهای مختلفی هست که

آکوآ پورا

عزیزم ببخشید پیامتونو دیر دیدم گلم. والا مردد بودم برای هدیه برای همین بود پاسخ ندادم

سوالی نپرسیده بودم فقط اون لحظه خودم اون هدیه رو میخواستم بدم خواستم یکی درباره اش نظر بده که شماهم دراین مورد پرسیده بودید و ازتون اجازه گرفتم فزستادم