2777
2789

مدیر باشگاهمون بهم زنگ زد و خیلی یهو گفت یکی میخواد که با برادرش صحبت کنی واسه ازدواج (خواستگاری غیرمستقیم).

من اولین بارم بود هول شدم ، بعد از اینکه کلی اسرار کرد و گفت شمارت و بدم به خواهرش یا نه  منم گفتم باشه .

وای الان پشیمونم . چیکار کنم . زنگ بزنه چی بگم ؟ 

من اصلا آمادگی ازدواج ندارم تازه ۲۰ سالمه .

چه اشتباهی کردم ، ناراحتی و سوتفاهم پیش نیاد ؟ 

ای وای 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا عب نداره نمیخاد یهو ازدواج کنی که مجبورتون نکردن که 

جهت آشناییه بعدم ی فرصت بده حالا شاید خوشت اومد

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

حالا عب نداره نمیخاد یهو ازدواج کنی که مجبورتون نکردن که جهت آشناییه بعدم ی فرصت بده حالا شاید خوشت ...

آخه تازه دانشگاه فرهنگیان قبول شدم ، قراره معلم شم کلی هدف دارم ، اصلا ازدواج تو برنامم نیست. 

حتی فکر کردن بهش بهم استرس میده . 

روم نشد بهشون بگم شمارم و ندین . کاش میگفتم ندین

خب نمیگه اگه قصد ازدواج نداشتی چرا گفتی شماره بدن 

بگو اگه شرایطشون مناسب باشه وخانواده قبول کنن 

از سر خودت رفعش کن

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

خب نمیگه اگه قصد ازدواج نداشتی چرا گفتی شماره بدن بگو اگه شرایطشون مناسب باشه وخانواده قبول کنن از س ...

عذاب وجدان گرفتم ، ناراحت نشن ؟ بهشون برنخوره که چرا اگه قصد ازدواج نداشتی چرا شمارت و دادی 

عذاب وجدان گرفتم ، ناراحت نشن ؟ بهشون برنخوره که چرا اگه قصد ازدواج نداشتی چرا شمارت و دادی

بامادرت درمیون بزار 

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم