2777
2789
عنوان

دیشب رفتیم مهمونی باورم نمیشه چی جلومون گذاشتن هنوز تو شوکم

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این تاپیک و که چندبار هم زده بودی مال چند وقت پیشه که

بروز کردم خب چون هنوز نتونستم کنار بیام 😂

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
همون مرغ رو ریش ریش کنند بازرشک و پیاز سرخ شده عالی میشد

والا یکی اینجا تاپیک زد که به همه کدبانویی خودش رو نشون بده

گفت یه مرغ گرفتم برای بیست نفر تازه زیاد هم اومد و..

از بس کن بوده کسی دلش نیومده برداره

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
این که خوبه من رفتم جایی مهمونی به دونه بال مرغ هست با اون قسمت جلوش نمیدونم اسمش چیه اونو با گوجه آ ...

وا اون که میگن حرومه باید بندازن دور 😰

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
والا یکی اینجا تاپیک زد که به همه کدبانویی خودش رو نشون بدهگفت یه مرغ گرفتم برای بیست نفر تازه زیاد ...

یه زمانی تم سایت مرغ شده بود همش درباره اینکه چندتا مرغ برای چندتا مهمون کافیه 😂😂😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

پس درجه یک هم نیستن گفتم حتما خونه خواهری برادری بودین

خواهر و برادرا هم از این کارا میکنن 

چند وقت پیش یکی تاپیک زد خواهرش تو یه شهر دیگه زندگی میکنه 

چندسال یه بار میرن خونش ،اکثرا خواهره میومده خونه پدریش 

حالا میگفت بعد چند سال رفتیم ،خواهره گفته براتون کتلت درست کردم ،بعد سرسفره دیدیم کوکو سیب زمینی آورد😂 

بعد شام ماکارونی درست کرده در حالی که میدونسته مادرش بخاطر مریضیش نمیتونه ماکارونی بخوره🥴 

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
خواهر و برادرا هم از این کارا میکنن چند وقت پیش یکی تاپیک زد خواهرش تو یه شهر دیگه زندگی میکنه چندسا ...

منظورم اینه که خونه خواهر برادر با ادم راحتن و از این کارها ممکنه بکنن

ولی یه فامیل غریبه تر ایطور پذیرایی نمیکنه